- 27
To jsem mohl být já na cestě do práce....Tak opět ráno 7:45 u Nové Karoliny v Ostravě, tentokrát nová červená M6 kombi, spz s 2TB na začátku...
Zdravíčko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jsem mohl být já na cestě do práce....Tak opět ráno 7:45 u Nové Karoliny v Ostravě, tentokrát nová červená M6 kombi, spz s 2TB na začátku...
Jo to budu asi já.@Koka333 a nestavas nahodou i v Havirove u Supa?
Ahooj, taky jsem měl namířeno do práce, ale ve služební fobii ?️To jsem mohl být já na cestě do práce....
Zdravíčko ?
Nebo to byla trojka v sedanu? ? No, vidím, že si blbe vsimam asi všeho?Já dnes po cestě do práce potkala červenou 6 (GH?) s klanovými podtácky na Rudné směr Ostrava z Havířova, cca v 6:30. Ale jak jsem profrčela kolem, už jsem si nevšimla ani části SPZ ?
To jsem byla já ?Včera okolo 16h. u Futura v Ostravě jsem potkal červenou M3 BM s podtáckama z klanu a za volantem slečna tmavovlasá...
Všiml jsem si klanových podložek na poslední chvíli, tak jsem nestihl pozdravit... Ale šedá M3 BP, zatím bez klanového značení teda, to jsem já.To jsem byla já ?
Aaa, šedého BP jsem si všimla ? tak to jsi byl ty ?Všiml jsem si klanových podložek na poslední chvíli, tak jsem nestihl pozdravit... Ale šedá M3 BP, zatím bez klanového značení teda, to jsem já.
Příště rychlé kafe v McDriveru?!
Jo jo, to jsem byl já. Tak příště mini sraz třebaAaa, šedého BP jsem si všimla ? tak to jsi byl ty ?
Klíďo?
Nebo ??Jo jo, to jsem byl já. Tak příště mini sraz třeba
Tak jo teda, beru tě za slovo!Nebo ??
Jsem tam pět dní v týdnu.. Jako mini sraz se sváčou po práci to bude dobrý ?Tak jo teda, beru tě za slovo!