• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

tak dnes opět "štěstíčko" kolem 13.hodiny Chocenice. Oba jsme byli v černé mazdě s klanovými podtácky :)

To jsem akorát "letěl" s ženou a malým z plavaní :cool: a když to tak vidím, měl bych to zas umýt :pensive:

Ten pocit když se všem skodovkářům na parkovišti smějete jak mají tuctový auta a při vystupování z auta vedle vás zaparkuje téměř identický GH :laughing: :laughing:
Dávám se zpožděním 2 týdny, nedostal jsem se k tomu
IMG_20221015_163740.jpg

Já dnes po cestě do práce potkala červenou 6 (GH?) s klanovými podtácky na Rudné směr Ostrava z Havířova, cca v 6:30. Ale jak jsem profrčela kolem, už jsem si nevšimla ani části SPZ ?

Já dnes po cestě do práce potkala červenou 6 (GH?) s klanovými podtácky na Rudné směr Ostrava z Havířova, cca v 6:30. Ale jak jsem profrčela kolem, už jsem si nevšimla ani části SPZ ?
Nebo to byla trojka v sedanu? ? No, vidím, že si blbe vsimam asi všeho?

Včera okolo 16h. u Futura v Ostravě jsem potkal červenou M3 BM s podtáckama z klanu a za volantem slečna tmavovlasá...

To jsem byla já ?
Všiml jsem si klanových podložek na poslední chvíli, tak jsem nestihl pozdravit... Ale šedá M3 BP, zatím bez klanového značení teda, to jsem já.
Příště rychlé kafe v McDriveru?! :joy:

Všiml jsem si klanových podložek na poslední chvíli, tak jsem nestihl pozdravit... Ale šedá M3 BP, zatím bez klanového značení teda, to jsem já.
Příště rychlé kafe v McDriveru?! :joy:
Aaa, šedého BP jsem si všimla ? tak to jsi byl ty ?
Klíďo?

Dnes červená cx5 s podtácky v Polsku v Racibórzi. Že by @myscho ? mávl jsem ale bliknout jsem nestačil

Jj bol som tam, ale slnko pieklo rovno do očí, takže som nestihol reagovať ?‍♂️

Back