Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zahlédl jsem tě bylo to ale zrovna v takovém místě, kde jsem potřeboval ruce na volantu, tak jsem mával až na poslední chvíliViděl jsem tě @Marek.B a ještě jednou zdravím.??
Ta to jsi byl ty?Měl jsem dojem, že nemáš rámečky.Ještě si říkám, pěkná šestka,mohl bych mu vnutit vizitku?.Ale než jsem se rozhoupal,ty už jsi odjížděl.?Tak příště můžeme moudře pohovořit.?No příště už budu pozornější.?@HHBota Autospa 15:00 sušil sem vedle 6ku. I jsem mával ?.
Já jsem si říkal, že si beztak potkal i ji To já jsem tě viděl už z dálky, jenom jsem chvilku ostřil, jestli si to ty. Většinou mávám na cizí a ti pak na mě hledí@Marek.B Já tu tvoji drahou polovičku asi nenaučím mávat?,jela tak půl minuty před tebou.Je ale fakt, že ty jsi svým máváním zdravil i za ni.?Tak že ji zdravím.?
Tak to se mě stává taky.?Ale je fakt, že ty máváš ukázkově.?Já jsem si říkal, že si beztak potkal i ji To já jsem tě viděl už z dálky, jenom jsem chvilku ostřil, jestli si to ty. Většinou mávám na cizí a ti pak na mě hledí
Jestli to byla red soul dost zaprasená ( bo se mi to v tých mrazech nechtělo umývat ) cx-3, tak to mohla být moje drahá polovička . Ale v porodnici tutově nebyla , pracuje o kus dál v biochem. laboratořiZdravím majitele CX-3 (značka 9B2....), který stojí v Uherskohradišťské nemocnici u porodnice! Stojím vedle ?
Ano, to by odpovídalo - red soul, dost zaprasená dokonce jsem si ty naše stroje vyfotil, ale nevím, jestli to můžu bez souhlasu majitele sdílet (gdpr a podobné nesmysly)Jestli to byla red soul dost zaprasená ( bo se mi to v tých mrazech nechtělo umývat ) cx-3, tak to mohla být moje drahá polovička . Ale v porodnici tutově nebyla , pracuje o kus dál v biochem. laboratoři
Co bys nemohl, gdpr je nám volné ?Ano, to by odpovídalo - red soul, dost zaprasená dokonce jsem si ty naše stroje vyfotil, ale nevím, jestli to můžu bez souhlasu majitele sdílet (gdpr a podobné nesmysly)
Ach jo to čisté auto je prostě krásné ??Tak tady kontrast zaprasená a čistá ? Zobrazit přílohu 44492
Má to čistší než já.A to mě trochu zneklidňuje.?Ta moje vypadá spíše já @Psycho va CX3.Brzo bude bezkontak konečně i ve Veselí,tak to budeme mít snazší.?Ach jo to čisté auto je prostě krásné ??