• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dneska jsem pronásledoval po Hradecké - Svitavské až do Kuřimi černé GH. Nechtěl jsem blikat, aby sis nemyslel, že tě tlačím a chci předjíždět.
✌?✌?

73CF1A4B-B095-499A-B188-0CADD75CC800.jpeg

@HHBota Autospa 15:00 sušil sem vedle 6ku. I jsem mával ?.
Ta to jsi byl ty?Měl jsem dojem, že nemáš rámečky.Ještě si říkám, pěkná šestka,mohl bych mu vnutit vizitku?.Ale než jsem se rozhoupal,ty už jsi odjížděl.?Tak příště můžeme moudře pohovořit.?No příště už budu pozornější.?

Fklidu můžu za to já, sem inkognito bez rámečku. A chtěl sem tuknout na okýnko, ale mladý už začal vzadu hemzat, že mi to trvá ???.

Tak to se mě ulevilo.Myslel jsem, že jsem přehlédl rámečky.?

V úterý 24.1. u Lidlu na Lesné asi kolem 13-14h a dnes 26.1. v Globusu Brno v 17h. Máš to nějak moc čistý a nablejskaný ??? čau ahoj

BD482D3F-7723-4F78-92F0-E085A32C0BAB.jpeg

@Marek.B Já tu tvoji drahou polovičku asi nenaučím mávat?,jela tak půl minuty před tebou.Je ale fakt, že ty jsi svým máváním zdravil i za ni.?Tak že ji zdravím.?

@Marek.B Já tu tvoji drahou polovičku asi nenaučím mávat?,jela tak půl minuty před tebou.Je ale fakt, že ty jsi svým máváním zdravil i za ni.?Tak že ji zdravím.?
Já jsem si říkal, že si beztak potkal i ji :D To já jsem tě viděl už z dálky, jenom jsem chvilku ostřil, jestli si to ty. Většinou mávám na cizí a ti pak na mě hledí :D

Já jsem si říkal, že si beztak potkal i ji :D To já jsem tě viděl už z dálky, jenom jsem chvilku ostřil, jestli si to ty. Většinou mávám na cizí a ti pak na mě hledí :D
Tak to se mě stává taky.?Ale je fakt, že ty máváš ukázkově.?

Včera v Ostravě Mariánkách opět modrá M5. Tentokrát jsi zaparkoval za mnou, díky :) Jen škoda, že jsme se neměli možnost potkat.

Zdravím majitele CX-3 (značka 9B2....), který stojí v Uherskohradišťské nemocnici u porodnice! :) Stojím vedle ?

Zdravím majitele CX-3 (značka 9B2....), který stojí v Uherskohradišťské nemocnici u porodnice! :) Stojím vedle ?
Jestli to byla red soul dost zaprasená ( bo se mi to v tých mrazech nechtělo umývat ;)) cx-3, tak to mohla být moje drahá polovička . Ale v porodnici tutově nebyla :), pracuje o kus dál v biochem. laboratoři :D

Jestli to byla red soul dost zaprasená ( bo se mi to v tých mrazech nechtělo umývat ;)) cx-3, tak to mohla být moje drahá polovička . Ale v porodnici tutově nebyla :), pracuje o kus dál v biochem. laboratoři :D
Ano, to by odpovídalo - red soul, dost zaprasená :D dokonce jsem si ty naše stroje vyfotil, ale nevím, jestli to můžu bez souhlasu majitele sdílet (gdpr a podobné nesmysly) :D :D

Ach jo to čisté auto je prostě krásné ??
Má to čistší než já.A to mě trochu zneklidňuje.?Ta moje vypadá spíše já @Psycho va CX3.Brzo bude bezkontak konečně i ve Veselí,tak to budeme mít snazší.?

Back