- 867
To děláte v Globusu tak velké nákupy, že vám jedno auto nestačí ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To děláte v Globusu tak velké nákupy, že vám jedno auto nestačí ??
Šestka je malá no.. ?To děláte v Globusu tak velké nákupy, že vám jedno auto nestačí ??
To určitě, se nedokážete domluvit kdo a co bude řídit. ? Ty tu svoji vytunenou trojku z ruky nedáš... ?Šestka je malá no.. ?
Jak vytuněnou.. To je pořád téměř série ?To určitě, se nedokážete domluvit kdo a co bude řídit. ? Ty tu svoji vytunenou trojku z ruky nedáš... ?
Včera jsem jela už po 15h, takže to nejspíše bylo nějaké moje dvojče ?Červená trojka BN/BM s klaňackymi rámečky, včera před frýdlantskými mosty směr Nová Karolina před 16h., tmavovláska v brýlích. Že by @Katka_S?
Tak to tvoje dvojče jsem už jednou potkal, ale nevím kdo to může být. Rámečky klanu má a opravdu vypadá jako tvoje dvojče s tou červenou trojkou. ?Včera jsem jela už po 15h, takže to nejspíše bylo nějaké moje dvojče ?
Já tuhle slečnu taky potkala.. Ale na zablikání a mávání nezareagovala?Tak to tvoje dvojče jsem už jednou potkal, ale nevím kdo to může být. Rámečky klanu má a opravdu vypadá jako tvoje dvojče. ?
Tak to tvoje dvojče jsem už jednou potkal, ale nevím kdo to může být. Rámečky klanu má a opravdu vypadá jako tvoje dvojče s tou červenou trojkou. ?
Tak to jsem si tě opravdu nevšiml ano, jeli jsme ze Vnorov od rodičů a každý svým autem já jsem přezouval na letní a drahá polovička si dělala očistu interiéru@Marek.B a jeho drahá polovička křižovatka Uh.Odtroh cca17:45.První červená,potom bílá.Já modrý popsaný Rifter.Bohužel.jsem seděl v zadu,tak jsem nemohl mávat.? ZDRAVÍM!?
A já u matky dělal nový dům pro slepice.Původně to měl být kurník pro deset slepic,ale nějak se mě to zvrtlo a vypadá to jak zahradní domek.? Žena mě vyzvedávala firemním.?Tak to jsem si tě opravdu nevšiml ano, jeli jsme ze Vnorov od rodičů a každý svým autem já jsem přezouval na letní a drahá polovička si dělala očistu interiéru
Výmluvy ? Beztak se neshodnete kdo bude řídit tak jede každý svým ??Tak to jsem si tě opravdu nevšiml ano, jeli jsme ze Vnorov od rodičů a každý svým autem já jsem přezouval na letní a drahá polovička si dělala očistu interiéru
@Vitus neboj, na GJ žádné nálepky nejsou a nebudouŠestka s Mazdaklan nálepkou u McDonaldu v Avionu Ostrava ?
Zobrazit přílohu 45230
vypadá pořád pěkně@Vitus neboj, na GJ žádné nálepky nejsou a nebudou
Ale parádu GH ještě stále udělá