• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Červená trojka BN/BM s klaňackymi rámečky, včera před frýdlantskými mosty směr Nová Karolina před 16h., tmavovláska v brýlích. Že by @Katka_S?

Tak to tvoje dvojče jsem už jednou potkal, ale nevím kdo to může být. Rámečky klanu má a opravdu vypadá jako tvoje dvojče. ?
Včera jsem jela už po 15h, takže to nejspíše bylo nějaké moje dvojče ?
Tak to tvoje dvojče jsem už jednou potkal, ale nevím kdo to může být. Rámečky klanu má a opravdu vypadá jako tvoje dvojče s tou červenou trojkou. ?

Tak to tvoje dvojče jsem už jednou potkal, ale nevím kdo to může být. Rámečky klanu má a opravdu vypadá jako tvoje dvojče. ?

Tak to tvoje dvojče jsem už jednou potkal, ale nevím kdo to může být. Rámečky klanu má a opravdu vypadá jako tvoje dvojče s tou červenou trojkou. ?
Já tuhle slečnu taky potkala.. Ale na zablikání a mávání nezareagovala?
Bůh ví, jestli tady mezi námi vůbec je ?

@Marek.B a jeho drahá polovička křižovatka Uh.Odtroh cca17:45.První červená,potom bílá.Já modrý popsaný Rifter.Bohužel.jsem seděl v zadu,tak jsem nemohl mávat.? ZDRAVÍM!?

@Marek.B a jeho drahá polovička křižovatka Uh.Odtroh cca17:45.První červená,potom bílá.Já modrý popsaný Rifter.Bohužel.jsem seděl v zadu,tak jsem nemohl mávat.? ZDRAVÍM!?
Tak to jsem si tě opravdu nevšiml :D ano, jeli jsme ze Vnorov od rodičů a každý svým autem :D já jsem přezouval na letní a drahá polovička si dělala očistu interiéru :D

Tak to jsem si tě opravdu nevšiml :D ano, jeli jsme ze Vnorov od rodičů a každý svým autem :D já jsem přezouval na letní a drahá polovička si dělala očistu interiéru :D
A já u matky dělal nový dům pro slepice.Původně to měl být kurník pro deset slepic,ale nějak se mě to zvrtlo a vypadá to jak zahradní domek.? Žena mě vyzvedávala firemním.?

Dneska plodný den. Nejdříve parkování v Mariánských horách ve vnitrobloku u modré, klaňácké M5, pak na mariánohorské pozdrav s klaňáckou M3 v Red Soulce. Od dob potkání s @MAN první pozdrav na cestě. :) Kdopak to byl?

vcera vecer vRosicich u Lidlu cerna asi 6 s cervenym logem a peknou kopilotkou, vic jsem si nestihl vsimnout :)

Back