• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dneska kolem 11té hodiny Kolín Zahradní ulice u Komenského parku.
Stříbrno/šedá Mazda 3 s duplexem a pěkným zvukem s klan-podtácky parkovala vedle parku, nestíhal jsem fotit :D

Konečně někdo v Kolíně z Mazda klanu :D

Héééj, já jsem v Kolíně každý den pracovně ;) Ale zatím jsem taky na nikoho nenarazil, tak snad se to prolomí ;)

Dnes Dubno cca 12:00 bílá CX3, že by @romin ?
Zaregistroval jsem že tam stojí klaňácká Mazda, než jsem dojel domů tak jsem na to zapomněl ?Nikoho jsem si v autě nevšimnul a Honza měl vjezd zamčený, tak jsem pokračoval dál. Jinak bych přibrzdil.?

Zaregistroval jsem že tam stojí klaňácká Mazda, než jsem dojel domů tak jsem na to zapomněl ?Nikoho jsem si v autě nevšimnul a Honza měl vjezd zamčený, tak jsem pokračoval dál. Jinak bych přibrzdil.?
Seděl jsem v autě a Honza přijel za 5 minut.

@Akropolis hmm ten servis se mi zdá povědomý :D to je u Mota v Nebovidech že? Jinak ale ta Mazda moje není :D

Ahoj, zdravím z firemní ofce
Před pár minutama křižovatka olomoucká X těžební
a1001c6dec2899f4ac45f9c8daca1811.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dneska v Praze na Zličíně Na Radosti jsem v asi 10:40 v protisměru potkal černou 6 s podtácky. Než mi to takhle po ránu docvaklo, byla pryč aniž bych stihl pozdravit. Ale myslím, že druhá strana na tom byla podobně ;)

Koho jsem to potkal v bílém před konzervatoří v Ostravě na světlech? Stihli jsme na sebe akorát mávnout a hned padla zelená...

Dnes odploledne jela chvilku za mnou bílá M3 v Hulíně,klanový podtácky nemám, tak jsem mrknul směrovkama a mávnul,na mně neznámý kolega mrknul předníma. Kdo to byl ? Na dálku zdravím ;)

Me by zajimalo, kdo vcera byl s bilou M6 GL v Krivoklate. To auto melo snad 21” kola, hodne me zajima jaky to byl pojezd na kostkach tam.

Me by zajimalo, kdo vcera byl s bilou M6 GL v Krivoklate. To auto melo snad 21” kola, hodne me zajima jaky to byl pojezd na kostkach tam.
Asi velký špatný :D r19/35/225 na M3 se snizenyma pruzinama byly uplne psycho (pro mě)

Back