Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pěkně je tam ten pažout obklíčenej.....kdo dnes v Olmiku u špitálu zahanbil mou nasolenou magdu touhle krásnou leštěnkou ?
Zobrazit přílohu 38645
Počítám, že by to mohl být @Reddwarf ?kdo dnes v Olmiku u špitálu zahanbil mou nasolenou magdu touhle krásnou leštěnkou ?
Zobrazit přílohu 38645
To není on,to bude někdo jiný.?Počítám, že by to mohl být @Reddwarf ?
Aha, teď koukám, že @Reddwarf má 7M3 takže to není onTo není on,to bude někdo jiný.?
No pokud ta bila 6 GL byla s Hradeckou SPZ, tak jsem to byl ja. Casove to sedi dost presne. Akorat sem si teda kurna nevsimnul. Zdravim aspon tady!Dneska toho bylo dost v Brně.
9:00 červená CX-5 KF - křižovatka Hradecká x Královopolská (nevím jak tu křižovatku popsat, nad Slovaňákem, nad Purkyňkou)
13:45 stříbrná 6 GY ve frontě na ONO Slatina
14:15 bílá 6 GL Veslařská Jundrov proti směru Svratky, od Anthroposu
Nikdo si mě nevšiml, musel jsem zastavit a zkontrolovat držák RZ. Vše OK ??
Dále mě rozčiluje pán s CX-30, který často parkuje u Penny ve Slátanině na Hviezdoslavove, hned nad zmiňovaným ONO. Už dvakrát sem mával, bez reakce ??