• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Já si už pár měsíců říkám, kterej kolega má v Mubea PV pěknou Šestku GJ v kombi? :)

Ve čtvrtek večer před 6 u křižovatky u Hlubinaku v Ostravě ve směru na rondel červená M3 BM s SPZ 4AI... Já sice pěšky ale moje červená M3 zaparkovaná cca o 400 m dřív podél silnice hned za přechodem se světly

Koho jsem to dneska míjel v Přelouči za Penny u semaforu ve 12:18, šedá Mazda 3, označení modelu nevím, v těch trojkách se nevyznám. Ale novější, tak 2015 a klanové podtácky.. Ani pozdravit jsem nestihl... :rolleyes:

Kterýpak člen klanu je v mém rodném Frenštátu? Už jsem na tuhle trojku párkrát koukala, ale nálepky nad světlem jsem si všimla až dnes :)

5B23FA91-7B92-4742-8526-5B0B9A66EB65.jpeg A6CD51BE-5DCC-46AC-A71A-EA2067E8B637.jpeg

Dnes kolem 13:45 mezi Bystřici pod Lopeníkem a Bánovem červená CX5.Kdo to byl?

Tak koho som stretol v nedeľu okolo 13:15 v Plzni v černiciach? Sivá 6 GJ v kombíku. Plzeňská RZ končila 4405. :)

Dnes ve Starém Městě u Kovosteelu cca v 12:45 červená CX3.Kdo to?

Dnes jedine na nocni v praci ;) ale taky koukam vzdycky po kolegaccich jestli nepotkam nekoho s podsalky :)

Dneska toho bylo dost v Brně.
9:00 červená CX-5 KF - křižovatka Hradecká x Královopolská (nevím jak tu křižovatku popsat, nad Slovaňákem, nad Purkyňkou)
13:45 stříbrná 6 GY ve frontě na ONO Slatina
14:15 bílá 6 GL Veslařská Jundrov proti směru Svratky, od Anthroposu

Nikdo si mě nevšiml, musel jsem zastavit a zkontrolovat držák RZ. Vše OK ??

Dále mě rozčiluje pán s CX-30, který často parkuje u Penny ve Slátanině na Hviezdoslavove, hned nad zmiňovaným ONO. Už dvakrát sem mával, bez reakce ??

Dneska toho bylo dost v Brně.
9:00 červená CX-5 KF - křižovatka Hradecká x Královopolská (nevím jak tu křižovatku popsat, nad Slovaňákem, nad Purkyňkou)
13:45 stříbrná 6 GY ve frontě na ONO Slatina
14:15 bílá 6 GL Veslařská Jundrov proti směru Svratky, od Anthroposu

Nikdo si mě nevšiml, musel jsem zastavit a zkontrolovat držák RZ. Vše OK ??

Dále mě rozčiluje pán s CX-30, který často parkuje u Penny ve Slátanině na Hviezdoslavove, hned nad zmiňovaným ONO. Už dvakrát sem mával, bez reakce ??
No pokud ta bila 6 GL byla s Hradeckou SPZ, tak jsem to byl ja. Casove to sedi dost presne. Akorat sem si teda kurna nevsimnul. Zdravim aspon tady! ;)

Někdo chodí plavat s černou GJ wagon na Barrandov, potom jsem párkrát potkal šedou GJ wagon u Karláku. Včera potom kolem 15 hodiny stříbrná GJ wagon s černýma plecháčema na Jeremiášově a o pár minut později @DanCZer na Malvazinkách ;)

Je vidět, že je nás označených na cestách stále více a potkávám každý týden na cestách spousty klaňáků :cool: Akorát mě nikdo v GTE nepozná a nemává :D :joy:

Aha, tak to jsem nedával pozor... Kde přesně jsi mne viděl @Natural ?

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Back