Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
že by to bylo 7AM ...? je to klidně možný, i tam jsem bylBehem tydne treti klanak... Dnes odpoledne, neco malo pred treti hodinou, sjezd z D10 na Radonice, seda 6ka 7AR... (i kdyz tim poslednim pismenkem si mejsem uplne jistej) s klanovymi podlozkami. Kdo z vas to byl? ?
Jj byl jsem na nakupu vyděl jsem tam misto tak jsem tam zaparkovalJeeee co jsem to našel zaparkované vedle sebe parádička co zrovna vyjela z myčky? Moje oproti tomu úplně hnusné jenže teď už to venku nejde jen tak umýt a navoskovat ručně že by to byl @NIN SHIRO? Škoda že jsme se nepotkali naživo
Zobrazit přílohu 37624
Na úplně stejném místě dnes ráno M6 GG/GY (sedan, nevím to označení přesně) ve smaragdově zelené na klanových podtáckách s RZ tuším začínajíc 5T6Dnes ráno jsem viděl zaparkovanou M6 GJ/GL? v červené a kombíku 2TB 42xx v Havířově před bývalým hotelem u Supa