• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Včera odpoledne, když jsem jel do Globusu, tak jsem si v protisměru všiml M6 GJ kombi v červené a podle mě měla klanové podložky, odbočovala z Opavské na Bedřicha Nikodéma. Hlásí se někdo?

Behem tydne treti klanak... :) Dnes odpoledne, neco malo pred treti hodinou, sjezd z D10 na Radonice, seda 6ka 7AR... (i kdyz tim poslednim pismenkem si mejsem uplne jistej) s klanovymi podlozkami. Kdo z vas to byl? ?
že by to bylo 7AM ...? je to klidně možný, i tam jsem byl :)

Ani mě nenapadlo, že v těchto končinách potkám mazďáka, tak jsem si všimnul až když jsme se míjeli ?

Miata je pro pohodovou jízdu, neříkám že nejezdím rychle, ale 50 v obci dodžuji.
Vladas75 jaké končiny, já tam jezdím rád na Kamýk či Orlík nebo Slapy, prostě voda a Vltavská kaskáda je úžasná :cool:

Jeeee co jsem to našel zaparkované vedle sebe :) parádička co zrovna vyjela z myčky? Moje oproti tomu úplně hnusné :( jenže teď už to venku nejde jen tak umýt a navoskovat ručně :D :D že by to byl @NIN SHIRO? Škoda že jsme se nepotkali naživo

DSC_0736.JPG

Dnes cca v 17:10 potkan @ruckin pri odjezdu od Globusu v Havirove. Bohuzel jsem jel firemním tak jsem ani nezdravil.

Dneska kolem 18h Globus Opava - krásná M3 BN na klanových podtáckách, to mě potěšilo, vyřítil jsem se na madam že mám radost že vidím po čase někoho z klanu, tak prý nee, to manžel je mazda fanatik - takže teda zdravím všechny fanatiky :cool:

IMG_8622.jpg

Dnes ráno jsem viděl zaparkovanou M6 GJ/GL? v červené a kombíku 2TB 42xx v Havířově před bývalým hotelem u Supa :)
Na úplně stejném místě dnes ráno M6 GG/GY (sedan, nevím to označení přesně) ve smaragdově zelené na klanových podtáckách s RZ tuším začínajíc 5T6 :)

Koho jsem to potkal dnes v 8:35 mezi Otrokovicemi a Tlumačovem? Bílá 6 v sedanu.Já jsem jel bohužel v bílém Boxeru s nádstavbou.Tak dodatečně zdravím.?

Kdopak byl dnes u nás v ahifi na montáži? Šedá GJ, klanový podtacky, olomoucká RZ :D

kdo se nám to dnes projížděl po Novém Strašecí v tmavé M6 kombi 4SA 7xxx ???

m6.png

Konecne jsem na cestach potkala Mazdu s klanackymi podtacky. Dnes odpoledne jsem stihala cervenou CX5 v Praze pres Mrazovku smerem na Barrandov… pokud jsem zaregistrovala dobre, za volantem blondynka, ale pozdravy zustaly bez reakce :sob:

Back