Me sis vsimnout nemohl, byl jsem totiz inkognito, tedy lepe receno toho casu jsem sedel v manzelcinem Capturu - ja vim, ano je to Renault, ale nedam na tohle auto dopustit. Obcas to musim projet, abych treba jako dnes zjistil, ze uz nas zase po roce ceka dalsi pravidelny servis. Kdyz jsem se pak ptal zeny, jestli ji neprislo v aute neco jinak, tak ze prej vlastne jo, ze prej ji tam v kaplicce uz pres tyden vlastne "neco sviti"
No a to neco je velka, syte oranzova a dost vyrazne svitici ikonka servisniho klice...
Nutno ale podotknout, ze s timhle autem jsme v servisu opravdu jen jednou do roka a to prave v ramci pravidelneho rocniho servisu. Nebudu rikat, kolikrat jsem byl letos v servisu se svoji CX-5 kou, byt "jen" s centralem nebo treba zrcatky...
Jo a take jako velkeho nadsence do F1 mi imponuje to, ze Renault je jedinej nepremijovej vyrobce aut, ktrej ma koule ma to mit vlastni F1 staj, a to vcetne vyroby vlastnich motoru. Nepocitejme Hondu, ktera "jen" dodava motory. Tak to jen k tomu, nez se na me sesype spousty zarucene vtipnych poznamek na tuhle znacku
Trochu jsem odbocil, takze zpet k nasemu setkani, myslim, ze se jeste urcite potkame, Vinor mam take skoro za domem, doslova pres pole. Jo a mymochodem, muj matherland je take na severu, v mem pripaje je to Usti, ale cast rodiny mam v Chomaci
Tak at to jezdi!