• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Ahoj, to jsem musel být já. Konečně jsem někoho potkal ?.
Babička jako spolujezdec se hned vyptávala koho to zdravím ?
Ahoj.. tak teď se stydím ještě víc teda, když vidím, že nemáš 1. generaci . o_O A byl jsi to Ty, SPZ sedí (hypnotizovat SPZ a podtácky...- jooo, to mi jde :joy:, ale mávat klasicky až na poslední chvíli.) Každopádně díky za pozdrav, hned jsem měla lepší den. :blush:

Ahoj.. tak teď se stydím ještě víc teda, když vidím, že nemáš 1. generaci . o_O A byl jsi to Ty, SPZ sedí (hypnotizovat SPZ a podtácky...- jooo, to mi jde :joy:, ale mávat klasicky až na poslední chvíli.) Každopádně díky za pozdrav, hned jsem měla lepší den. :blush:
Jasný...nedá se stíhat všechno ?.... Taky mi to hned zlepšilo náladu ??

Dnes setkání s @DonLubino - Oprava předních repro Bose ve dveřích BM/BN + tlumení :D

Právem teď červená 3 BM na kruháči v Troubsku u Brna. Já mával ale nevšiml sem si jestli byla odezva

Sent from my iPhone using Tapatalk

Před chvilkou na dálnici před Vyškovem směr Brno. Já tentokrát ve Scéniku jako spolujezdec ? když jedu s Mazdou tak zákonitě potkávám jen polské Mazdy ?

PXL_20211003_155136175.MP.jpg

Před chvilkou na dálnici před Vyškovem směr Brno. Já tentokrát ve Scéniku jako spolujezdec ? když jedu s Mazdou tak zákonitě potkávám jen polské Mazdy ?
to je Marie B. :) Nikdo jinej (doufám) nemá ten Tesco tuzing kolem zadních odrazek :D

Dnes kolem 15:30 Kozmice, červená (možná) M3, všiml jsem si na poslední chvíli, míjeli jsme se na horizontu.

Dnes ráno jsem viděl zaparkovanou M6 GJ/GL? v červené a kombíku 2TB 42xx v Havířově před bývalým hotelem u Supa :)

Dnes odpoledne, cca 17:15, Praha, ulice Povltavská, já směrem k Bulovce, proti mně v opačném směru červená CX-5ka s klanovými podtácky. Všiml jsem si na poslední chvíli, takže neproběhl ani pozdrav... :expressionless:

Tou dobou tudy jezdím...Zrovna ve středu jsem potkal celkem dost Mazd, ale žádná něměla podtácky. V Povltavské jsem už asi nebyl pozorný:(

Tento týden mám na vás štěstí... :eek: :p Dnes 17:40, Praha Vinoř, parkoviště před Billou, červená 6ka s SPZ 6Ex xxxx na klanových podtáckách. Tak kdopak si z Pardubic přijel k nám na nákup? ;)

Ahoj, ahoj... k nám prý? :)
Maskovaný Středočech od Brandýsa, ovšem Majda je původem předváděčka z Louda Pardubice, proto ten SPZ chaos ;) Vinoř mám vlastně skoro za domem a zrovna lehký nákup na trase při návratu z výletu po rodném severu (Chomutov, Most a tak) ?
Pokud jsem si recipročně nevšiml, tak omluva, resp. mrzelo by mě to...

Ahoj, ahoj... k nám prý? :)
Maskovaný Středočech od Brandýsa, ovšem Majda je původem předváděčka z Louda Pardubice, proto ten SPZ chaos ;) Vinoř mám vlastně skoro za domem a zrovna lehký nákup na trase při návratu z výletu po rodném severu (Chomutov, Most a tak) ?
Pokud jsem si recipročně nevšiml, tak omluva, resp. mrzelo by mě to...
Me sis vsimnout nemohl, byl jsem totiz inkognito, tedy lepe receno toho casu jsem sedel v manzelcinem Capturu - ja vim, ano je to Renault, ale nedam na tohle auto dopustit. Obcas to musim projet, abych treba jako dnes zjistil, ze uz nas zase po roce ceka dalsi pravidelny servis. Kdyz jsem se pak ptal zeny, jestli ji neprislo v aute neco jinak, tak ze prej vlastne jo, ze prej ji tam v kaplicce uz pres tyden vlastne "neco sviti" :rolleyes: No a to neco je velka, syte oranzova a dost vyrazne svitici ikonka servisniho klice... :) Nutno ale podotknout, ze s timhle autem jsme v servisu opravdu jen jednou do roka a to prave v ramci pravidelneho rocniho servisu. Nebudu rikat, kolikrat jsem byl letos v servisu se svoji CX-5 kou, byt "jen" s centralem nebo treba zrcatky... :D Jo a take jako velkeho nadsence do F1 mi imponuje to, ze Renault je jedinej nepremijovej vyrobce aut, ktrej ma koule ma to mit vlastni F1 staj, a to vcetne vyroby vlastnich motoru. Nepocitejme Hondu, ktera "jen" dodava motory. Tak to jen k tomu, nez se na me sesype spousty zarucene vtipnych poznamek na tuhle znacku :innocent::grinning::p Trochu jsem odbocil, takze zpet k nasemu setkani, myslim, ze se jeste urcite potkame, Vinor mam take skoro za domem, doslova pres pole. Jo a mymochodem, muj matherland je take na severu, v mem pripaje je to Usti, ale cast rodiny mam v Chomaci ;) Tak at to jezdi!

Me sis vsimnout nemohl, byl jsem totiz inkognito, tedy lepe receno toho casu jsem sedel v manzelcinem Capturu - ja vim, ano je to Renault, ale nedam na tohle auto dopustit. Obcas to musim projet, abych treba jako dnes zjistil, ze uz nas zase po roce ceka dalsi pravidelny servis. Kdyz jsem se pak ptal zeny, jestli ji neprislo v aute neco jinak, tak ze prej vlastne jo, ze prej ji tam v kaplicce uz pres tyden vlastne "neco sviti" :rolleyes: No a to neco je velka, syte oranzova a dost vyrazne svitici ikonka servisniho klice... :) Nutno ale podotknout, ze s timhle autem jsme v servisu opravdu jen jednou do roka a to prave v ramci pravidelneho rocniho servisu. Nebudu rikat, kolikrat jsem byl letos v servisu se svoji CX-5 kou, byt "jen" s centralem nebo treba zrcatky... :D Jo a take jako velkeho nadsence do F1 mi imponuje to, ze Renault je jedinej nepremijovej vyrobce aut, ktrej ma koule ma to mit vlastni F1 staj, a to vcetne vyroby vlastnich motoru. Nepocitejme Hondu, ktera "jen" dodava motory. Tak to jen k tomu, nez se na me sesype spousty zarucene vtipnych poznamek na tuhle znacku :innocent::grinning::p Trochu jsem odbocil, takze zpet k nasemu setkani, myslim, ze se jeste urcite potkame, Vinor mam take skoro za domem, doslova pres pole. Jo a mymochodem, muj matherland je take na severu, v mem pripaje je to Usti, ale cast rodiny mam v Chomaci ;) Tak at to jezdi!
Díky, díky a Renault nechám bez komentáře a vtipů.
Není to zdvořilost, jen úplná neznalost, neboť moje poslední zkušenost byla jízda ve staré jednadvacítce někdy po revoluci a to je čtvrt století už ?:innocent:
I já přeji pohodové kilometry bez ohledu na značku vozu a to zejména v nadcházejícím období. Zase někdy... ?

Behem tydne treti klanak... :) Dnes odpoledne, neco malo pred treti hodinou, sjezd z D10 na Radonice, seda 6ka 7AR... (i kdyz tim poslednim pismenkem si mejsem uplne jistej) s klanovymi podlozkami. Kdo z vas to byl? ?

Back