- 36
jojo ?To vypadá na ex @Muggsy -ho vymazlenou troječku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
jojo ?To vypadá na ex @Muggsy -ho vymazlenou troječku
To sem byl asi jáPřed půl hodinou v poledne na Barrandově červená CX-5. Pozdrav proběhl??
Jj to byl sraz MazdaklanuTak dnes, když jsem jel přes Sedlec ,tak jsem potkal zástup Mazdiček patrně ze srazu na Pálavě?,tak jsem mával, až mě bolela ruka.?Pak jsme ještě ve Valticích potkali asi čtyři RX8,jedna měla bezpečně klaňácké rámečky... tuším, že ještě bílé.?
Mám dojem, že jsem tě potkal jako prvního.??Jestli jsi to teda byl ty.Jj to byl sraz Mazdaklanu
Wow dost přesný odhad. Koukám na to jak puk bo v Ostravě je asi 4-5 červených BM. Jinak ja si tě všiml už na sjezdu z Poruby, ale podtacků až mnohem později. Jsem rád že jsem tě konečně potkalPřed chvilkou jsme se zdravili s červenou 3 BM po cestě z Ostravy na Opavu. Že by @ruckin ?
Bingo máš postřeh při tolika autechMám dojem, že jsem tě potkal jako prvního.??Jestli jsi to teda byl ty.
Tak ta tvoje MX-5 je nepřehlédnutelná.?Ono výročku nepotkávám každý den.Jsem rád, že jsem vás tolik potkal.Udělalo mě to radost.?Bingo máš postřeh při tolika autech
Ne , ne já se motal s MX5 v Nechorech (Nechory) pro dohledání na googluDneska v 17:00 ve Vizovicích bílá perleť MX-5 NE, mávli jsme na sebe ( možná @XP3 ) ale jel jsem WV EOS...
Kohopak jsem dneska potkal kolem 14:30 v Mazdě 6 kombi (šedá?) na výjezdu od Globusu Zličín Na poslední chvíli jsem si všiml podtácků, jen jsem tě objížděl a na poslední chvíli alespoň zatroubil ?, tímto dodatečně zdravím ?️