• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Komu jsme ted na namesti ve Valticich okukovali cervenou sestku v sedanu? Stribrmku bohuzel parkujeme kousek dal :)

Dnes kolem 11 v obci Ctiněves (pod Řípem) zaparkovaná starší modrá 6, klaňácké podložky nainstalovány. Kdopak to byl? ?

Koho jsem potkal dnes kolem druhé ve Bzenci na kolonce.Vymazlená bílá CX3 z černou kapotou.Stačil jsem jen mávnout.Jel jsem v červené M3.Tím to ještě jednou zdravím.?

Poprvé po 2 letech co mám Mazdu jsem potkal auto s klanovyma podložkama? V Topolanech u Olomouce, někdo v GL wagonu hnědé barvy poslední facelift.. Já ve stříbrnym GJ wagon viz podpis, dodatečně zdravím jen jsem zahlídl klanové podložky ale nestihnul jsem mávnout.. Sám mám ale auto bez podložek(úplně)☺️

@samper viděn v pátek kolem 18 hodiny na Jiráskově mostě. Nestihl jsem z MX mávnout, ovšem je možné že nemáš na autě klanové řámečky?? :D :cool:

Před chvilkou jsme se zdravili s červenou 3 BM po cestě z Ostravy na Opavu. Že by @ruckin ?

Tak dnes, když jsem jel přes Sedlec ,tak jsem potkal zástup Mazdiček patrně ze srazu na Pálavě?,tak jsem mával, až mě bolela ruka.?Pak jsme ještě ve Valticích potkali asi čtyři RX8,jedna měla bezpečně klaňácké rámečky... tuším, že ještě bílé.?

Tak dnes, když jsem jel přes Sedlec ,tak jsem potkal zástup Mazdiček patrně ze srazu na Pálavě?,tak jsem mával, až mě bolela ruka.?Pak jsme ještě ve Valticích potkali asi čtyři RX8,jedna měla bezpečně klaňácké rámečky... tuším, že ještě bílé.?
Jj to byl sraz Mazdaklanu

Před chvilkou jsme se zdravili s červenou 3 BM po cestě z Ostravy na Opavu. Že by @ruckin ?
Wow dost přesný odhad. Koukám na to jak puk bo v Ostravě je asi 4-5 červených BM. Jinak ja si tě všiml už na sjezdu z Poruby, ale podtacků až mnohem později. Jsem rád že jsem tě konečně potkal :)

No já si tě všiml právě taky hned jak jsem najížděl, jen jsem si v té rychlosti nebyl jist jestli jsem viděl dobře klanové podtácky, tak jsem samozřejmě musel značně zrychlit a předjet tě, akorát dětem se to už po celodenním výletě moc nelíbilo tak jsem pak zase trošku zvolnil :grinning: jinak to byl vážně jen odhad, protože vím, že co tu tak čtu tak přispíváš z okolí Ostravy s červenou trojkou asi nejvíc :) tak jsem rád, že jsem se trefil ;)

Bingo máš postřeh při tolika autech
Tak ta tvoje MX-5 je nepřehlédnutelná.?Ono výročku nepotkávám každý den.Jsem rád, že jsem vás tolik potkal.Udělalo mě to radost.?

Dneska v 17:00 ve Vizovicích bílá perleť MX-5 NE, mávli jsme na sebe ( možná @XP3 ) ale jel jsem WV EOS...

Dneska v 17:00 ve Vizovicích bílá perleť MX-5 NE, mávli jsme na sebe ( možná @XP3 ) ale jel jsem WV EOS...
Ne , ne já se motal s MX5 v Nechorech (Nechory) pro dohledání na googlu :p20210822_105535[1].jpg

Poslední úprava:
Teď mě předjela šedá 6 gl sedan s podtácky v Německu na A38 směr Lipsko u Querfurtu. Já jel samozřejmě kamionem tak jsem aspoň zatroubil ? SPZ myslím začínala 7A, možná @Vitus?

Poslední úprava:
Kohopak jsem dneska potkal kolem 14:30 v Mazdě 6 kombi (šedá?) na výjezdu od Globusu Zličín ❓ Na poslední chvíli jsem si všiml podtácků, jen jsem tě objížděl a na poslední chvíli alespoň zatroubil ?, tímto dodatečně zdravím ?️

Poslední úprava:
Kohopak jsem dneska potkal kolem 14:30 v Mazdě 6 kombi (šedá?) na výjezdu od Globusu Zličín ❓ Na poslední chvíli jsem si všiml podtácků, jen jsem tě objížděl a na poslední chvíli alespoň zatroubil ?, tímto dodatečně zdravím ?️

Na Zličíně dnes bylo koukám rušno :D My jeli v tomto čase kolem taky, ale se stříbrnou 3 v sedanu :)

Koho jsme to potkali my na parkovišti u Metropole Zličín s červenou 3 BN? :) Stáli jsme o dvě řady dál vedle bezpodtáckové bílé 3 BM :D

1630171879638.png

Back