• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Kdopak měl dnes o půl čtvrté cestu přes Vlčovice ve směru na Frenštát? Te krásně modré M6 asi GH s rámečky si nešlo nevšimnout. Ja bohužel zase firemním :(

Při dnešní projížďce do Varů jsme potkali až nezvykle hodně Mazd, ale jen jednu s podtácky. Na Karlovarce u Petrohradu tmavě šedá 3 BP v sedanu. Hádám, že sis nás všimnout nestačil, jako zatím všichni :joy:

dneska 13:01 Rejvíz M3 na klanových podtáckách:cool: A to jsem měl i klanové triko, ale museli jsme se minout... A pak Opava Globus kruháč cca 14:30 @Weazly44 ale to jsem sotva stihnul mávnout, po týdnu s děckama už jsem toho měl plný kotel?

IMG_8003.jpeg

Před půl hodinou v poledne na Barrandově červená CX-5. Pozdrav proběhl??

Před chvíli na Hněvkovského u Lidlu v Komárově (Brno)
Bílá 6 GJ, pozdrav jsem nestihl protože podtácku MazdaKlan jsem si všiml moc pozdě

Sent from my iPhone using Tapatalk

Podívej, černá GG s červeným znakem, my jsme se potkali mezi OBI a kruháčem tuším , jen to bude nějákej měsíc zpět ;)

Před chvíli na Hněvkovského u Lidlu v Komárově (Brno)
Bílá 6 GJ, pozdrav jsem nestihl protože podtácku MazdaKlan jsem si všiml moc pozdě

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yes ?, ja jsem si vůbec nevšiml, mávala přítelkyně jako spolujezdec ??

dyť řikám z dálky ,-) Ona ta KV značka taky moc nesouhlasí, že jo :p :D

otázka tedy zní : kdo to byl?
Jasný, však si z tebe dělám šoufky :) Tak třeba se paní či slečna přihlásí :)

Mazda 6 GH 2.0 MZR MephistoGrau

Back