dr-zelenka
výkonný člen KLANu
- 265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Takhle pěkné GY se nedá přehlédnout. ?Ha...tyjo, tak to by mohlo sedět! ? A prý že mě bez rámečků na SPZ nikdo nepozná. ?
Ten je tuším tady z okolí Holásek, párkrát jsem ho potkal, včera jsme na sebe mávli
Yes ?, ja jsem si vůbec nevšiml, mávala přítelkyně jako spolujezdec ??Před chvíli na Hněvkovského u Lidlu v Komárově (Brno)
Bílá 6 GJ, pozdrav jsem nestihl protože podtácku MazdaKlan jsem si všiml moc pozdě
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kdepak Nemá křídlo ani vejfuky. Pořiď lepší brejlednes na Plzeňské směr centrum. Zdálky to vypadalo na @Alamaster , ale seděla v tom slečna/paní
Zobrazit přílohu 35768
dyť řikám z dálky ,-) Ona ta KV značka taky moc nesouhlasí, že joPořiď lepší brejle
Jasný, však si z tebe dělám šoufky Tak třeba se paní či slečna přihlásídyť řikám z dálky ,-) Ona ta KV značka taky moc nesouhlasí, že jo
otázka tedy zní : kdo to byl?
Wochenendjäger aus Stuttgart, mit dem Motor an der Hinterachse ,-)@Vitus Tacho do 300? Co to řídíš za stroj?