- 5 249
EhmNo, to by mě taky zajímalo, to Porsche....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
EhmNo, to by mě taky zajímalo, to Porsche....
zase chyba. Tehdy barva souhlasila, dneska už je modrá@Natural No, ta barva nesouhlasí, to nebyl on
Ahoj to jsem byl asi já všiml jsem si světel až pozdě tak jsem reagoval blinkry musel jsem vyhnat pavouky s komína,Dnes ve 4 jsme měli štěstí na klanovou CX3 na 11 na hrabyňáku. Prosvištěl jsi kolem, až jsem se bál, že nestihneme ani pozdrav . Pak jsi zpomalil, tak jsem tě zkusil dohnat, ale už jsi sjel na porubu. Kohopak jsem to tedy potkal s pěkně upravenou vizáží CX3?
Myslel jsem si, že jsi to ty, ale netušil jsem, že jsi odtud. Bomba rád jsem někoho potkal, snad někdy i skecneme )Ahoj to jsem byl asi já všiml jsem si světel až pozdě tak jsem reagoval blinkry musel jsem vyhnat pavouky s komína,
Odesláno z mého S60 pomocí Tapatalk
Jo zapomněl jsem dodat, ze pokud potkáte perleťově bílou mazdu3 v Ostravě s hrdým podtáckem mazdaklan, tak jsem to jáAhoj, tak se taky přidávám k oledkované komunitě ledky uvnitř jsou super moc děkuji za rychlou komunikaci a dopravu Robovi @Natural a pak bych chtěl poděkovat @shr3k za odemknuti výkonu, tímto si myslím, že patřím do klanu a podtacky mazdaklan budu vozit pravém
Zobrazit přílohu 35808 Zobrazit přílohu 35809 Zobrazit přílohu 35810
To jsem byl já, jeli jsme z Mikulova. ? Po Passatech jsem nekoukal, to bych si ukroutil hlavu. ? Trojúhelník je "dítě v autě". ???Sobota kolem 10:30 dopoledne na D1 175 kilometr v protisměru ve zúžení. Kdo jel s Deep Crystal Blue Mazda3 BP sedan směrem na Prahu? Poznávací znamení - vzadu na kufru nálepka trojúhelníku
Mávnul jsem z GTE, ale rozumím, že koukat v protisměru na Passaty asi zrovna není zábava na sobotní dopoledne
kdepak rámečky, to ještě bývaly jenom samolepkyPrvní série rámečků?
To jsem byl já. Bohužel jsem zrovna nekoukal po rámečcích a po zatroubení už jsem nestihl zareagovat. Byl jsem totiž krapet rozhozenej z toho, že na benzině neměli 100 oktanPo půl čtvrté v Roudnici na kruháku u Kauflandu červená M3. Stačil jsem jen zatroubit.
To vypadá na ex @Muggsy -ho vymazlenou troječkuZobrazit přílohu 35837
První série rámečků? Jinak Ahoj !
Purkyňova Brno
Sent from my iPhone using Tapatalk