• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Kdopak byl dneska nakupovat v Kaufu v Chrudimi před půl pátou? Klanové podtácky a téměř jako dvojče mého auta.. :grinning:
20210602_162512.jpg

Jsem si nejdřív při pohledu na foto říkal, že nejspíš špatně zařazená fotka do jiného tématu :joy::joy:

Dnes v Chotýčanech u Budějc malá červená Mazda. Řidič mne zdravil, já už nestihl odpovědět. Sorry.

Red Soul M6 Příbram kruháč v 16 45hod mladý muž.Kdo nám brouzdá po Příbrami????

Zelená DE 1.5 automat opět před Úřadem práce na Černém Mostě... ?

Dnes v cca 15:20, Benešov, kruháč u sokolovny, modrá M2 s podtácky. Nestačil jsem mávnout ani bliknout, tak aspoň takhle "Mazdááár".

Sláva, mám konečně premiéru za volantem :D Dnes jsme u Lidic potkali proti nám modrou 6GH s podtácky. Bohužel jsem samým překvapením nestihla pozdravit.

Tu jsem viděl v neděli :) Vím jak se jmenuje majitel, ale nemůžu si teď vzpomenout jaký zde má nick. Pokud to nebyl @Piril , v tom případě jsem viděl v neděli ještě další klanovou vínovou CX-7 v této oblasti :D :)
Dnes vínová Cx7 viděna u Prostějova znovu, na stejném místě ve stejnou dobu, tentokrát jsem jel za ní celým omezením, má pěkně zatmavená zadní světla a C v SPZ

Já jsem si včera ráno dovolil počkat na Hornoměcholupský na kolegu, abychom na sebe mohli bliknout a na Švehlovce si zamávat. :innocent:

Přiznejte se.. Koho stříbrnou šestku s podtacky jsme dnes s @Jirka_MN míjeli u Kralic nad Oslavou, cca kolem 18h? ? ani jeden z nás nepozdravil, SPZ s podtacky nás zaujala mnohem víc ?

Dnes v 7:15 ve Stodůlkách odbočovala stříbrná M6 z ulice Bucharova (ze směru od Nových Butovic) do ulice Šafránkova. Stihl jsem jen mávnout, ale asi to ani nešlo postřehnout.

A dneska po 16h, na Dolnoměcholupské, krásná červená, tuším cx-5, s rámečky. Doufám, že jsem mával včas... :innocent:

Kdyby tu měl každý psát, že viděl jakoukoli mazdu, nepsalo by se tu denně nic jiného. Zůstaňme prosím u klanových vozů ;)
Popřípadě neoznačeným vozům na parkovišti můžeš dávat vizitky :)

Tu jsem viděl v neděli :) Vím jak se jmenuje majitel, ale nemůžu si teď vzpomenout jaký zde má nick. Pokud to nebyl @Piril , v tom případě jsem viděl v neděli ještě další klanovou vínovou CX-7 v této oblasti :D :)
Tak jsem se dival kde jsem ten byl a ja to nebyl.

Odesláno z mého PAR-LX1 pomocí Tapatalk

Dnes vínová Cx7 viděna u Prostějova znovu, na stejném místě ve stejnou dobu, tentokrát jsem jel za ní celým omezením, má pěkně zatmavená zadní světla a C v SPZ
Tak to ja nebyl.

Odesláno z mého PAR-LX1 pomocí Tapatalk

seda trojka nova ted obi roztyly na klanovych podtackach :) zdravicko.. parkuju o kousek vedle

Dnes v Budějcích 14.15 h ul. Heliodora Píky, modrá M6 GL , řidič mávnul, já už nestihl.

Já už to asi musím přestat řešit :D
Dlouhou dobu jsem hledal, koukal, ale štěstí jsem na nikoho neměl. Pak se to jednoho dne na Lánech zlomilo a od té doby jako by se s Vámi roztrhl pytel :D
Dnes ráno jedno setkání V Korytech, a půl hodiny na to, druhé v Kolodějích. Mazdar! :)

@Šmiďas - a V Korytech sis s ním mávnul? Já jsem tudy jel kolem 8:45, ale nevšiml jsem si. Byl jsem psychicky vyčerpán ranním návratem do Prahy po jižní spojce a oklikou přes Hostivař.

@MichalP Naprosto tě chápu :D Nn, jela za mnou, tuším modrá gh, o půl osmé. Než to z Koryt ohla na spojku, tak jsem zdravil blikačkama.

včera černá GJ combi s podtáckama stojící před Jonas GYM na Bohdalci, kdopak tam jezdí trénovat?

Back