• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

deactathlon praha chodov 2min zpet... krasna vinova mazda.. nevim kdo maval ale zdravim :)))

Šedostříbrná Mazda 6 GH kombi s klanovými podtácky dnes po poledni, jela z Králova Dvora směr Beroun a odbočovala doleva k OBI/DM/Lidlu. Kdopak to byl? ?

S kým si dnes mávala přítelkyně (spolujezdec) na žabovřeské? Jihočeská SPZ v Brně na 3 sedan ???

Dnes jsem jel za klaňákem z Benešova do Hlučína, pěkně mě vedl :). Byl to @Bielan ? Já blikal, ale bez odezvy, snad si nemyslel, že mi něco vadí ;)

Dnes jsem jel za klaňákem z Benešova do Hlučína, pěkně mě vedl :). Byl to @Bielan ? Já blikal, ale bez odezvy, snad si nemyslel, že mi něco vadí ;)
Jaaaaj. Je to vysoce pravděpodobné, že jsem to byl já (modrá GJ). Blikání jsem si vůbec nevšiml. ?

Dnes v 7:13 na kruháči v Hrabové u Makra černá M6 "před skyaktiv" v sedanu a s rámečky. Na koho jsem měl štěstí? :)

Kdo má v Praze modré NA (MX-5) s klanovýma rámečkama? :D:innocent:
Dneska jsme se potkali kolem 13h na Strakonické a celou dobu přemýšlím, kdo to byl :joy::cool:

Já měl dneska první setkání tohoto druhu na Lánech před 13h. Fajn pocit potkat někoho z komunity přímo na silnici. :cool:

Jen tak zkouším, ale nejel dneska někdo z Přerova na Kroměříž v černé nebo možná tmavé M6 combi okolo 13:50? Myslím že M6 měla klanové podtácky ale jistý si nejsem

před malou chvilkou jsem potkal moc hezkou pětku. bohužel v ní seděl řidič, kterej na krátké zatroubení reaguje zdviženým prostředníčkem. prosím vás všechny, nepoužívejte tohle gesto, i když si o druhém myslíte, že je debil :) věřím, že jsou lidi, kteří vás kvůli tomu dokážou přizabít, protože i mně to na chvilku vypíná rozum a dělá rudo před očima :blush:

Ja (nebol som to ja) zas nemám rád, keď na mňa niekto trúbi, ak som nič zlé neurobil.. ?‍♂️ :grinning:

Back