• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Přijedu na kontrolu do Prahy a v Zárubovce hned někdo od klanu :) dnes cca 14:00

IMG_20210219_140934.jpg

kdopak parkuje v Písku, ulice V Oudolí..? napovím, že jde o bílou GH sedan 7C9xxxx ;)

Cca před 15 minutami stříbrná 6 kombi na parkovišti před Lidlem v Berouně, klanové podložky. Kdopak to byl? ?

Červená 6 MPS, bez podtácků, nádherná. Trasa Náměšť - Třebíč.. Ujel mi ? já v červené 3BK Sport s podtácky. Právě teď.

???

Kdo dneska kolem 3 parkoval v centru Ostravy u katedrály Božského Spasitele svojí Mazdu 6? Já jsem šel jen pěšky, ale majitele jsem bohužel nepotkal

Dneska opět červený GHčko wagon v Dražkovicích na světelný odbočovalo na Chrudim, cca 15:10. Klanové podtácky, dnes jsem stihl alespoň zatroubit... :grinning:
Kdopak se přizná?

Dneska mě na D11 směr HK na 52 km v cca 17:20 hod. předjížděla nová červená M3 bez podznaček a paní nebo slečna řidička se na mě moc hezky usmála :blush:;)

Kdo dneska kolem 3 parkoval v centru Ostravy u katedrály Božského Spasitele svojí Mazdu 6? Já jsem šel jen pěšky, ale majitele jsem bohužel nepotkal
Odpoledne jsem tam parkoval na tom bočním parkovišti,ale nemám podložky.

Odpoledne jsem tam parkoval na tom bočním parkovišti,ale nemám podložky.
Tam stála starší šestka ještě ne skyaktiv a aspoň zadní rámeček byl klaní. Ale byla barevná. No mohl jsem potkat ova, škoda

ja dneska potkal Roba u nej v garazi :D pocita se to? hahah ... zitra uz bude auto taky na podtackach tak jsem zvedavej kde na me bude kdo blikat :D

Včera kolem 15:50 na vjezdu z Opavy do Komárova jsem potkal červenou 6 GJ/GL wagon s podtácky. Že by @MartyZ ? Já stál na křižovatce od Kylešovic a blikal a troubil, ale asi si mě nevšiml :)

Včera kolem 15:50 na vjezdu z Opavy do Komárova jsem potkal červenou 6 GJ/GL wagon s podtácky. Že by @MartyZ ? Já stál na křižovatce od Kylešovic a blikal a troubil, ale asi si mě nevšiml :)
jj zaregistroval jsem Tě na poslední chvíli tak už jen problik výstražnýma :cool: tak dodatečně čuuus?

Back