• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

No to mi neříkej, že nás tam bylo víc. ? Taky jsem byl s M6 s klanovými podložkami na CT parku, ale nikoho jsem tam neviděl. Taky tam všude parkují stovky aut, že? ?
Tu šedou CX5 potkávám, když jezdím busem Parkuje na té straně blíže k Monetě. Když beru mazďucha tak parkuju na druhé straně na parkovišti u sjezdu z dálnice. U toho autobusu často parkuje M6 kombik, ale nemá podložky tak těžko říct jestli je odtud.

JJ, třílitr šestivál. Parádní setkání a diky za LED svět :)
Po delší nekativitě tady, si všimnu ... audi na mazďáckým fóru, no to jsou mi poměry. :D
Někdy mě musíš nabrat a ukázat jak to jede. :p

tak si dnes zaparkuju v Opavě u Globu a koukám, že jsme se s @Weazly44 rozhodli zhruba ve stejnou dobu doplnit provozní kapaliny - já lahváče a on vodu do ostřikovačů ? Tak se budu těšit zase na setkání v BA, až ho dáš do šusu:cool:

IMG_6916.jpeg

Kdo navštívil v pátek Ahifi? Bílá 6ka s klanovýma SPZ podtáckama ;)

Dnes mezi Ostopovicemi a Střelicemi mě předjela šedohnědá MX -5 SE STAŽENOU STŘECHOU!!! Chvíli jsem se za ní držel, ale ve Střelicích jsme jeli každý jinam. Byl to někdo z nás?

teda ještě jsem neviděl, že by někdo ten německej řetězec skloňoval takhle. ty musíš bejt rodilej latiník ;) normálně s'mi dal zamyslet, co je vlastně správně.
taky sice na mateřštině čas od času páchám zvěrstva, ale mi prostě "u Glóbusu" neleze přes pysky :D

haha to je vcelku zajimava poznamka ... my rikame taky u Globusu ale je pravda ze to neni spravne a @MartyZ ma pravdu

Tos ani nemohl, ja tam pracuju, když jsem předával auto zákazníkovi, tak jsem viděl mazdu s podtackama

Jo ták, tak už dává smysl tvoje reakce v “Co jste dnes udělali na vašich Mazdách” ohledně tlumení, když se tím zabýváš ?

Kdopak dneska s červeným GH wagon a klanovýma podtáckama odbočoval v Dražkovicích na světelný směrem na Chrudim? :cool:
Čas 15:06

Dnes 12:10h ul. Čimická podél bazénu Šutka modrá M6 GH wagon spz 6ABxxxx. Jel jsem vedle a mával, ale řidič a bábovka vedle něj nepřítomný výraz vřed ala tunelvision :laughing:

Dnes 12:10h ul. Čimická podél bazénu Šutka modrá M6 GH wagon spz 6ABxxxx. Jel jsem vedle a mával, ale řidič a bábovka vedle něj nepřítomný výraz vřed ala tunelvision :laughing:
s tím vředem mi to trvalo... až vzpomínka na citát ze satirického časopisu Sorry (_|_) (PRavá DEmokratická Legrace) pomohla - "Mládí vřed (Vasil Mohorita)" :cool:

Back