• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Poslední úprava moderátorem:
Dnes sjezd na Vyškov z D1 směr od Prahy cca 13h.. Modrý (?) sedan 6GJ, podtacky Mazdaklan, při brzdění se rozinaly i odrazky v nárazníku.. Já se krčil za dodávkou v pravém pruhu před zúžením ve stříbrné 6GJ WGN;) neznám osobně, jen podle aut tady z fora, ale že by @Natural ? :yum

Poslední úprava moderátorem:
Dnes kolem 10. dopoledne Ústí n/L u Globusu šedá M3 BP (hb),kdo na mě blikal?

Dnes sjezd na Vyškov z D1 směr od Prahy cca 13h.. Modrý (?) sedan 6GJ, podtacky Mazdaklan, při brzdění se rozinaly i odrazky v nárazníku.. Já se krčil za dodávkou v pravém pruhu před zúžením ve stříbrné 6GJ WGN;) neznám osobně, jen podle aut tady z fora, ale že by @Natural ? :yum
Čas i lokace sedí, takže určitě ano - je to Modrá Reflex - Pneumatiky ;)
I když Natural osobně jezdí momentálně stříbrným GH :) :cool:

Sice opět, žádný z klanu, ale další z invazí - tentokrát japonská - je také docela povedená. Ty francouze vedle jsme už přetlačili počtem, výkonem i krásou.
View media item 5176

Dnes v poledne v Hlučíně kolem Lidlu směrem na Děhylov bílá M3 s podložkami. Že by @eko1980 ?

Dneska cca 15:10 červený GHčko wagon odbočovalo na světelný u Dražkovic směrem na Chrudim, klanový podtácky, 6E2..... Kdopak to? :cool:

Dneska jsme na sebe mávli s někým v Litomyšli okole 11:45, nestihl jsem ale zaregistrovat podtácky. Byl to někdo z místních? Červená CX5.

Dneska frýdecká směr z Vratimova na Ostravu přesně ve 13:20, M3 BM červená s podtáckama... Bohužel jsem jel opět ve služební fobii.

Dneska v Brně na Moraváku chvilku před pátou 6 GH combi v takové té světlé Lilac (bo jak se to jmenuje :) ) barvě. Klanové podtácky, středočeská RZ, stál jsem vedle na semaforech a mával, ale řidič moc nekoukal, tak zdravím aspoň tady :)

Dneska v Brně na Moraváku chvilku před pátou 6 GH combi v takové té světlé Lilac (bo jak se to jmenuje :) ) barvě. Klanové podtácky, středočeská RZ, stál jsem vedle na semaforech a mával, ale řidič moc nekoukal, tak zdravím aspoň tady :)
do Brna jsem prodal svojí ex-GH se středočeskou SPZ, ovšem barva mi nesedí. moje byla stříbrná. pokud ale měla tmavé folie a vzadu širší koncovky výfuku, tak by to mohla být ona

Back