- 280
Tak to je smolíček. Dnes jsem se taky chystal vyvětrat. Uvidíme.
Poslední úprava moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Aký je dôvod policajtovi otvoriť motor? To auto z toho vyzerá tiež prekvapene..
NA znám z okruhů, je dost upravený a pod kapotou se schovává turbo
a pod kapotou se schovává turbo
NA znám z okruhů, je dost upravený a pod kapotou se schovává turbo
Čas i lokace sedí, takže určitě ano - je to Modrá Reflex - PneumatikyDnes sjezd na Vyškov z D1 směr od Prahy cca 13h.. Modrý (?) sedan 6GJ, podtacky Mazdaklan, při brzdění se rozinaly i odrazky v nárazníku.. Já se krčil za dodávkou v pravém pruhu před zúžením ve stříbrné 6GJ WGN neznám osobně, jen podle aut tady z fora, ale že by @Natural ?
To by souhlasilo.Dnes v poledne v Hlučíně kolem Lidlu směrem na Děhylov bílá M3 s podložkami. Že by @eko1980 ?
do Brna jsem prodal svojí ex-GH se středočeskou SPZ, ovšem barva mi nesedí. moje byla stříbrná. pokud ale měla tmavé folie a vzadu širší koncovky výfuku, tak by to mohla být onaDneska v Brně na Moraváku chvilku před pátou 6 GH combi v takové té světlé Lilac (bo jak se to jmenuje ) barvě. Klanové podtácky, středočeská RZ, stál jsem vedle na semaforech a mával, ale řidič moc nekoukal, tak zdravím aspoň tady