Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No konečně. Už jsem si říkal že na sebe budem jen mávat Někdy klidně někde můžeme dát scuka. Stačí napsat.Dnes dopoledne na bezkontaktní myčce v Opavě u Tesca jsme se potkali s @Weazly44 , takže jsme spolu konečně i pokecali, když už jsme se minimálně tak osmkrát potkali jen škoda, že nebylo víc času
Prý to ještě není na doktora@Natural ty si pamätáš každú RZ?
Včera v 17:45 v Dolních Počernichcí před CarStarem červená CX-5ka s klaňáckými podtácky. Já jel z Počernic ven, červená CX-5ka jela směrem do Počerni, míjeli jsme se v podstatě na úrovni CarStaru (u toho semaforu). Řidič byl zabranej do rozhovoru se spolujezdcem (spolujezdkyní?), takže si mě asi nevšiml, ani probliknutí neproběhlo, SPZ jsem nezaregistroval.
Jj byl jsem tam jen tak pro radost na hrad Veveří. Promiň pokud jsem nemavnul kochal jsem se@XP3 a mám tě. Včera v Ostopovicích v 15:35. Přiznám se, kdykoliv jsem od tebe už jen četl nějaký koment, furt mi šrotovalo hlavou co asi může být mezi 5 a 3, a nebo mezi 5 a 8. Úplně mi to připomnělo, že bych se znovu měl podívat na Amélii z Montmártru.
Jo jo pricniky take bylyPokud měla i příčníky, tak jsem to byl já . Se tam teď motám kolem docela dost.
Před chvílí červená CX5 na 12km dálnice D11 směr Hradec. Proběhla mávačka. Konečně jsem potkal někoho z Klanu v provozu.
Ha, tudy jezdím každý ráno!