• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Během řízení jsem doteď nikoho s podtácky nepotkala :( Tak jsem teď z bus zastávky alespoň někomu okoukla temně modrou trojku bm/bn v Praze na Míráku :) 6AV59..

Dnes dopoledne na bezkontaktní myčce v Opavě u Tesca jsme se potkali s @Weazly44 , takže jsme spolu konečně i pokecali, když už jsme se minimálně tak osmkrát potkali :) jen škoda, že nebylo víc času

Dnes dopoledne na bezkontaktní myčce v Opavě u Tesca jsme se potkali s @Weazly44 , takže jsme spolu konečně i pokecali, když už jsme se minimálně tak osmkrát potkali :) jen škoda, že nebylo víc času
No konečně. Už jsem si říkal že na sebe budem jen mávat Někdy klidně někde můžeme dát scuka. Stačí napsat.

Včera v 17:45 v Dolních Počernichcí před CarStarem červená CX-5ka s klaňáckými podtácky. Já jel z Počernic ven, červená CX-5ka jela směrem do Počerni, míjeli jsme se v podstatě na úrovni CarStaru (u toho semaforu). Řidič byl zabranej do rozhovoru se spolujezdcem (spolujezdkyní?), takže si mě asi nevšiml, ani probliknutí neproběhlo, SPZ jsem nezaregistroval.

@XP3 a mám tě. ;) Včera v Ostopovicích v 15:35. Přiznám se, kdykoliv jsem od tebe už jen četl nějaký koment, furt mi šrotovalo hlavou co asi může být mezi 5 a 3, a nebo mezi 5 a 8. Úplně mi to připomnělo, že bych se znovu měl podívat na Amélii z Montmártru.

Pred chvili cca 11:40, Brno, Kninicska smerem z Bastru. Cerna sestka kombik, klanove podtacky. Ja cerna trojka v protismeru, vsimnul jsem si na posledni chvili :)

Ja dneska kolem pul osme potkal sedou sestku kombika ve smeru z Ostrovacic na Bitysku. V tom spechu jsem ani nestihnul zamavat/bliknout. Ja jel v bile sestce kombi. Cerstve umyte, takze musela oslnovat protijedouci vozidla :))

Včera v 17:45 v Dolních Počernichcí před CarStarem červená CX-5ka s klaňáckými podtácky. Já jel z Počernic ven, červená CX-5ka jela směrem do Počerni, míjeli jsme se v podstatě na úrovni CarStaru (u toho semaforu). Řidič byl zabranej do rozhovoru se spolujezdcem (spolujezdkyní?), takže si mě asi nevšiml, ani probliknutí neproběhlo, SPZ jsem nezaregistroval.

Pokud měla i příčníky, tak jsem to byl já :D. Se tam teď motám kolem docela dost.

@XP3 a mám tě. ;) Včera v Ostopovicích v 15:35. Přiznám se, kdykoliv jsem od tebe už jen četl nějaký koment, furt mi šrotovalo hlavou co asi může být mezi 5 a 3, a nebo mezi 5 a 8. Úplně mi to připomnělo, že bych se znovu měl podívat na Amélii z Montmártru.
Jj byl jsem tam jen tak pro radost na hrad Veveří. Promiň pokud jsem nemavnul kochal jsem se

Před chvílí červená CX5 na 12km dálnice D11 směr Hradec. Proběhla mávačka. Konečně jsem potkal někoho z Klanu v provozu. :cool:

Před chvílí červená CX5 na 12km dálnice D11 směr Hradec. Proběhla mávačka. Konečně jsem potkal někoho z Klanu v provozu. :cool:

Pekná 3 sedan.. Ešte to chce správne rámiky pod značky, aby si bol ľahší na identifikáciu ;)

Ešte doplním, že v čase stretnutia som mal nájazd presne 30tis km :party:

Souhlasím, na rámečcích zapracuju. ;) Jinak já jsem skoro přesně na 15tis.

Back