• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Konečně jsem někoho potkal s podtáckama když jsem řídil i já. Ve čtvrtek 19:20 u nádraží v Libni červená šestka. Jinak jsem to štěstí měl jen při cestování mastnou tyčí (několikrát jsem viděl Vitus-e na Spojovací) a párkrát pak červená 3 BP hatch na Libni když jsme ráno přestupovali z busu na vlak...

Žďár nad Sázavou CX 5? červená na náměstí v 14,00 asi nákupy na víkend
To jsem byl asi já. Byli jsme se ženou na výletě a ve dvě jsme akorát po obědě lízali Vypečenou zmrzlinu :)

Dnes cca ve 14h jsem potkal v Ostřetíně černou nebo tmavě modrou M6 GJ jedoucí od Hradce, mávl jsem na poslední chvíli :)

Tohleto mi pod oknem nesmíte parkovat... Člověk má chuť se tím hned projet... Je to někdo z klanu? Takovej pěknej transformer...
IMG_8588.jpeg

Poslední úprava moderátorem:
Noo... Pamatujete, jak jsem tu par tydnu zpet nadaval, ze prestoze se v cele CR prodalo 3 BP jen par stovek, tri mi parkuji v ulici, ze?
Vcera jsem si byl zabehat a potkal jsem dalsi! Tentokrat cervenou. Pri dnesnim behani jsem dokonce potkal vystupujiciho majitele. Nejdriv jsem mu vynadal, ze je dalsi, kvuli kteremu nemam unikatni auto a on na to jen "To jste vy, co psal na Mazdaklan, ze vam vsichni parkuji v ulici, ze?"

Timto ho zdravim a at mi napise ohledne tech folii ;)

Juhu, dnes jsem poprve potkal jedouci Mazdu s MK podlozkama! Modre GH v Holesovickach, uz bylo po tech letech na case :).

Kdopak to dnes po obědě parkoval před knihovnou ve Vyškově? Ještě jsem tady nikdy nikoho nepotkal. I když Natural sem prý jednou za čas zajede, ale to spíš jen proletí :).kkd_mazda.jpg

já jel včera v čase mezi 16,05 - 16,15 tunelama z dejvic směr barrandov za M3 (BM/BN) tuším spz 3SU-xxxx, světle šedá metalíza... poté uhýbala asi výjezd na barrandov nebo chuchle, já to valil na jižní spojku rovně. při předjíždění jsem zpomalil a chtěl mávat, ale borec byl zakecaný se spolujezdcem a nevnímal

No tak ve Vyškově to určitě není úplně běžné, pravidelně tady potkávám tak do 10-ti Mazd. A většinou starších modelů (GY, GG - asi tady založíme veteránskou sekci :)). I když takovou červenou tady máme každou chvíli protože zástupce jedné IT firmy co k nám jezdí má právě takovou už ze 3 roky. Co tady chybí je nějaká MX5 s nějakou např. dlouhovláskou?...... :)

Zdravím pěknou Šestici u prostějovskýho Lidlu ;) Chtěl jsem zaparkovat hned vedle, ale místo bylo vyhrazený pro invalidy :no_mouth:
DSC_4450_res.jpg

Back