• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Konecne!!! Moje prvni podtacky :)) Od ceskobratrske az ke karoline v Ostravě cca v 9:50 dneska cerna mazda 6 s prazskou spz.

Dneska vpodvečer červená GH kombi mezi Rousínovem a Slavkovem. Viděl jsem ji z dálky, podtácků jsem si všiml skoro na poslední chvíli, tak jsem aspoň mávnul. :)

Včera cca 14:10, Bystřice pod Lopeníkem, ja som šiel smerom na Starý Hrozenkov a v protismere som zbadal svetlo šedú šestku (tuším predchádzajúca generácia) s klanovými podložkami.

Pred chvíľou Novopacká/Kbelská - tuším tmavomodrá 6 s C na značke.. Chvíľu za mnou, chvíľu predo mnou, zablikali sme si.. Všetko v poriadku :cool:

Pred chvíľou Novopacká/Kbelská - tuším tmavomodrá 6 s C na značke.. Chvíľu za mnou, chvíľu predo mnou, zablikali sme si.. Všetko v poriadku :cool:
Opravuji, byla to černá 6ka, moje Když jsem viděl Mazdaklan, musel jsem se zařadit před tebe .

Dneska ve Slavíkovicích mávačka na červený sedan Mazda3. Někdo si tam taky vyzvedával svišťa z příměšťáku :D

Dnes u Kauflandu v Opavě na Hlučínské jsem se pošteloval vedle černé 6 GY s podtácky a začátkem spz 1TH, ale než jsem vylezl z auta abych si auta vedle sebe vyfotil, tak majitel přišel a odjel. Škoda :)

Po dlouhé době zase někdo, na začátku Chrudimi od Bylan tmavě zelená trojka BK s podtáckama, cca 16:12, mávl jsem, ale bez odezvy... :grinning:

Uherský Brod - světelná až do Nivnice jsme jeli za sebou
Stříbrná 6ka GG s klanackyma drzakama
RZ. začínala 8B8 ****

Ha...tak už i já konečně potkal někoho s klanovýma rámečkama! :grinning: Před chvilkou v Trutnově, taková modrá/petrolejová GY 6tka. :grinning: Někdo aktivní?

Back