- 312
Labuť s průjmem ?
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Labuť s průjmem ?
To si ten čamrák musel roztrhnout prdel
No auto stalo kdyz jedes smerem z Ostravy tak kousek za shellkou na tom mini parkovisti po leve strane (asi4-5 mist). Shellka je v pravo.Kdyby to byla v Hlučíně M6 na parkovišti za Shell, tak bych se přiznal...
@Gryllz uz jednou neco podobneho mel na aute, tak ze by znova,barva by souhlasilaMyslel jsem či je auto ne kdo udělal takovou pohromu
Odesláno z mého S60 pomocí Tapatalk
Jj asi to je on trošku včerejší déšť mu to spláchl@Gryllz uz jednou neco podobneho mel na aute, tak ze by znova,barva by souhlasila
Ano, prosím, potvrzuji.Dneska @Bielan cca 13-40 na Sýkoráku ? Vcera v Hlucine jsem si vsimnul na parkovisti pobliz shellky zaparkovane cervene 3BM s podtackama. Prizna se nekdo ?
Na tom mlýně jsem byl s rodinou minulý měsíc.Byli jsme tam úplně sami-,,mlynář" obdivoval moji bílou královnu.Takže dnes další mazda na mlýně.Dnes odpoledne jsme vyjeli s rodinou na výlet podívat se na větrný mlýn v Cholticích, a po chvilce koukám do zrcátka a za mnou GH s podtácky a bliká na mě. No opět to byl @Weazly44 , chvilku jsme jeli za sebou, pak mě předjel a zmizel v prachu
Ps. Nesvítí ti přední světlo - myslím že pravé
No my jsme zastavili v Litultovicích a ke mlýnu došli procházkou, bohužel byl zavřený, ale tak my jsme se šli hlavně projít a dětem se mlýn moc líbil i z venkuNa tom mlýně jsem byl s rodinou minulý měsíc.Byli jsme tam úplně sami-,,mlynář" obdivoval moji bílou královnu.Takže dnes další mazda na mlýně.
No to je škoda,právě ted probíhají technotrasy s prohlídkou...No my jsme zastavili v Litultovicích a ke mlýnu došli procházkou, bohužel byl zavřený, ale tak my jsme se šli hlavně projít a dětem se mlýn moc líbil i z venku
Zdravím, to jsem byl já cestou z práceVčera jsme jeli společně s CX-5 KF Soul Red Crystal po Strakonické. Kdo že to byl?
Já tě už poznal z dálky. Jinak máš fajné výfuky. Já měl celkem dost na spěch tak jsem fičel. Díky za upozornění. @MANDnes odpoledne jsme vyjeli s rodinou na výlet podívat se na větrný mlýn v Cholticích, a po chvilce koukám do zrcátka a za mnou GH s podtácky a bliká na mě. No opět to byl @Weazly44 , chvilku jsme jeli za sebou, pak mě předjel a zmizel v prachu
Ps. Nesvítí ti přední světlo - myslím že pravé
Díky taky z nich mám velkou radost. Jak si nás předjel tak mi žena řekla, že ať mě ani nenapadne se s tebou naháňet a žena se musí poslouchatJá tě už poznal z dálky. Jinak máš fajné výfuky. Já měl celkem dost na spěch tak jsem fičel. Díky za upozornění. @MAN
No já prostě zase typicky nestíhal ale po cestě zpět už stály švestky u Opall Agri. Přesně tak žena se musí poslouchat ale jet sám tak věřím že pojedem spolu až do MladeckaDíky taky z nich mám velkou radost. Jak si nás předjel tak mi žena řekla, že ať mě ani nenapadne se s tebou naháňet a žena se musí poslouchat