• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Jo to vím, párkrát už jsem jel kolem tvého auta v Mladecku když jsem jeli někam na výlet :)
Jo a dnes mě předjížděl @Bielan na Rudné směrem na Opavu, jel jsem kamionem a troubil tak nevím zda to troubení postřehl :)
No jezdím tam jen za tatou. Klidne můžrm skočit na kafčo na benzinku jak budu v Česku. @MAN

Dnes jsem poprvé viděla někoho s klaňáckýma podložkama :) Bílá dvojka na Újezdu v Praze s ženou za volantem :)

Jo to vím, párkrát už jsem jel kolem tvého auta v Mladecku když jsem jeli někam na výlet :)
Jo a dnes mě předjížděl @Bielan na Rudné směrem na Opavu, jel jsem kamionem a troubil tak nevím zda to troubení postřehl :)
Jééé, tos' byl Ty! :grinning::grinning::grinning: Jasně, že postřehl. Sice bych od tahače čekal trošku hlubší tón klaksonu, ale na busu (zatím) taky nemám houkačku na kompresor, takže to chápu. :p

Jééé, tos' byl Ty! :grinning::grinning::grinning: Jasně, že postřehl. Sice bych od tahače čekal trošku hlubší tón klaksonu, ale na busu (zatím) taky nemám houkačku na kompresor, takže to chápu. :p
To víš no :grinning: firma nám je nekoupí a samotnému mi to přijde jako vyhozené peníze, je ale fakt, že když kamion troubí jako osobák tak to vypadá trošku divně :)

@Weazly44 někdy se klidně potkat můžeme, vzhledem k práci jsem ale doma velmi málo tak snad to někdy klapne ;)

To víš no :grinning: firma nám je nekoupí a samotnému mi to přijde jako vyhozené peníze, je ale fakt, že když kamion troubí jako osobák tak to vypadá trošku divně :)

@Weazly44 někdy se klidně potkat můžeme, vzhledem k práci jsem ale doma velmi málo tak snad to někdy klapne ;)
Jasně stačí napsat. Doma jsem obvykle pátek až neděle. @MAN

Konečně zase někdo.. :grinning:
Modrá Mazda 6 sedan 1.generace s vozíkem, v Chrudimi směrem na Čáslav.
Klanové podtácky..
Dnes cca 15:48.. Kdopak to? :)

Dnes dva úlovky s podtácky, asi minutu po sobě zhruba 11:45 na výjezdu z Brna směr Olomouc. Jedna modrá Cx3 se Z ve značce a hned potom bílá Cx3 se slečnou za volantem :)

no a já v Plzni nikoho poznačeného nepotkal :cool:
Sice jsem potkal kolem jedný hned dve M3BK behem pár minut ale poznačeného nikdo...

Dnes u Jitkova v cca 16:00 červená M3 BP hatch (ne-full LED) a druhá M3 červená BP hatch (full LED) u Pelhřimova. Někdo z vás?

Včera k večeru jsme na sebe mávli v Újezdě u Průhonic. M6 facelift. Jel za mnou takovou dobu a já se na podtácky koukl až když vedle mě zastavil, stáhl okánko a mávl :D. Mít v autě dvě ženský a ještě dávat pozor na cestu je pro mě nadlidskej úkol. ( jsem tád že nenabourám :) )

V Car Star mi zrovna meni streva v zrcatku a jak tak koukam po parkovisti, docela je tady MazdaKlan zasobuje. @Alamaster ovo GH poznavam a jeste tu stoji neci trojka s podtackama

ef4a6a1d5759bf3ffa282769741eeb65.jpg

To jsme se pěkně sešli :) Já tam jsem na výměnu ložiska v nápravě a přetěsnění brzdovýho třmenu :)

BTW tohle mi dali abych měl s čím jezdit

Poslední úprava moderátorem:
Hezky, třetí výměna - to už je fakt tragédie tyhle mazďácký zrcátka

za 40 minut vyřešeno i s kafem a pokecem s Aničkou, zas taková tragédie to není ,-)

Back