• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

V pondělí ráno na D1 mezi Rohlenkou a Brnem stříbrná GH - značky 4L4 ..já v "neoznačené" GJ. Moje první setkání na silnici :D mávnutí proběhlo :)

Dnes v devet mezi Litomysli a Vysokym Mytem jsme na sebe problikli s 3 BP Polymetal Grey.

Musim majiteli pogratulovat, ma moc hezke auto (a konecne jsem videl, jak pekne to vypada zvenci v provozu) :D

potkano_15_5_2020.jpg Dnes 16:20 u Hornbachu v Praze Řepích - červená šestka 7AB 3166. Poprvé, kdy jsem si s někým mávl...

V Kloboukách u Brna jsem již 2x potkal bílou GH s podznačkami.

Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk

Všiml jsem si, že by to chtělo umýt, ale já na tom nebyl o moc líp emoji16.png
Spíš by mě zajímalo co tam máš za kola a výfuky emoji848.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

fuha tak vyfuky neviem, lebo tak som to uz kupoval od Kubajszmps, ale su to iba koncovky, nie cely vyfuk, co sa tyka kol, tak predtym tam boli kola 18" z mps ale musel som ich vymenit za 17" lebo mi to nechceli homologovat

dnes som bol zasa spliechat kapotu, lebo miesto jiriciek nam zacali do garaze nalietavat lastovicky a tiez si zmysleli stavat hnizdo...

Dnes úplně nahodou :p (kecám) @Naturel dokonce jsme si podali ruce. A při té příležitosti proběhlo předání kaňáckeho textilu. Super.

Koho jsem dnes potkal u lidlu na Řípské červená M3 hatch, měl jsem na spěch. :D

Bacha na to.
Nemám 2.3 atmo, ale jen 2.0 atmo 108 kw
Já si krásně zaslintal nad kŕasnou mps
Mohli bychom se někdy domluvit na nějaký kafe a pokec

Sent from my iPhone using Tapatalk

tak v tom pripadne je mi jeste vic trapne kafe klidne, kdyztak do SZ

Dnes asi před 20 minutami @Weazly44 na výjezdu z Opavy na Olomouc. Konečně jsem jel Mazdou takže proběhlo i mávnutí :)

Dnes asi před 20 minutami @Weazly44 na výjezdu z Opavy na Olomouc. Konečně jsem jel Mazdou takže proběhlo i mávnutí :)
Ano, byl jsem to já. Všiml jsem si tě na poslední chvíli ale očividně ty taky. Jel jsem jen do Žimrovic ale z Opavy směrem na Olomouc jezdím hodně často přesněji do Mladecka.

Ano, byl jsem to já. Všiml jsem si tě na poslední chvíli ale očividně ty taky. Jel jsem jen do Žimrovic ale z Opavy směrem na Olomouc jezdím hodně často přesněji do Mladecka.
Jo to vím, párkrát už jsem jel kolem tvého auta v Mladecku když jsem jeli někam na výlet :)
Jo a dnes mě předjížděl @Bielan na Rudné směrem na Opavu, jel jsem kamionem a troubil tak nevím zda to troubení postřehl :)

Poslední úprava:
Back