Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V pondělí ráno na D1 mezi Rohlenkou a Brnem stříbrná GH - značky 4L4 ..já v "neoznačené" GJ. Moje první setkání na silnicimávnutí proběhlo
![]()
Je to přesně tak. To ani nebudu říkat, že momentálně Natural jezdí černým GH![]()
Každopádně Naturalova 6 GH Lilac Silver to rozhodně byla a brázdí stále po D1 a D46![]()
@Akropolis vzdycky zapomenu jak ta atmo 2.3 uzasne jede, chvili mi trvalo nez jsem se dostal pred tebe![]()
Bacha na to.
Nemám 2.3 atmo, ale jen 2.0 atmo 108 kw
Já si krásně zaslintal nad kŕasnou mps
Mohli bychom se někdy domluvit na nějaký kafe a pokec
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ano, byl jsem to já. Všiml jsem si tě na poslední chvíli ale očividně ty taky. Jel jsem jen do Žimrovic ale z Opavy směrem na Olomouc jezdím hodně často přesněji do Mladecka.Dnes asi před 20 minutami @Weazly44 na výjezdu z Opavy na Olomouc. Konečně jsem jel Mazdou takže proběhlo i mávnutí![]()
Jo to vím, párkrát už jsem jel kolem tvého auta v Mladecku když jsem jeli někam na výletAno, byl jsem to já. Všiml jsem si tě na poslední chvíli ale očividně ty taky. Jel jsem jen do Žimrovic ale z Opavy směrem na Olomouc jezdím hodně často přesněji do Mladecka.