• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

To víš, bylo krásně tak by bylo škoda toho nevyužít než nás ti naši myslitelé možná od zítřka nechají hnít pouze doma a v práci :grinning:

Byť ty louky znám a jezdím tam často na kole, místo na fotce nedokážu zařadit...

Byť ty louky znám a jezdím tam často na kole, místo na fotce nedokážu zařadit...
To už bylo trošku mimo při projížďce, na loukách jsme nestáli vedle sebe :)
@Bielan - no škoda žes nebyl, mohli jsme si udělat menší sraz :)

Mám takový dojem, že jsem dnes v Opavě u staré Bredy kolem 12:40 potkal @Rakkin ovu mx5 se staženou střechou, jistý si ale nejsem - z spz si pamatuju pouze začátek 1B a jestli mělo auto podložky jsem si v té rychlosti nevšiml. Z té výšky v mém pracovním povoze na podložky dost špatně vidím :grinning:

Pred malou chvilkou nova Mazda 3 v takove te pekne sede ;) 7AS...... na Cernem Moste na sjezdu z D10 na Chlumeckou. To auto v tehle barve vypada opravdu super!

Tak poprve v beznem provozu jsem potkal klanaka, kdopak to byl?

V trebici u busaku cerna combi mazda 6 prvni generace, 5L zacinala poznavacka o_O

Mám takový dojem, že jsem dnes v Opavě u staré Bredy kolem 12:40 potkal @Rakkin ovu mx5 se staženou střechou, jistý si ale nejsem - z spz si pamatuju pouze začátek 1B a jestli mělo auto podložky jsem si v té rychlosti nevšiml. Z té výšky v mém pracovním povoze na podložky dost špatně vidím :grinning:

jóó byl jsem se hezky projet A podložky nemám,jen kola z nižším ET ☺️

Dnes odpoledne jsem potkal @Bielan a na cestě od centra Ostravy na Bohumín jak tahal přívěs. Ja zas samozřejmě jako vždy v pracovním.

Vcera v Praze na Prumyslove lehce pred patou odpoledne, cervena 3ka 6AM.... s klanackymi podlozkami. Ja stal na odboceni smerem k Europarku, 3ka jela rovne smerem na Hostivar. Nekdo odtud? ;)

Ani jsem si nevšiml, že jsi něco fotil :) no každopádně jsem měnil, ale nevyměnil (né vše co bylo v plánu)

Pred malou chvilkou nova Mazda 3 v takove te pekne sede ;) 7AS...... na Cernem Moste na sjezdu z D10 na Chlumeckou. To auto v tehle barve vypada opravdu super!
Jestli to byl sedan tak to byla maminka moje. Mě teď nepoznáte neboť po srážce s OSB deskou to přední klanovka nepřežila a servis rovnou sebral i tu zadní :D

Jestli to byl sedan tak to byla maminka moje. Mě teď nepoznáte neboť po srážce s OSB deskou to přední klanovka nepřežila a servis rovnou sebral i tu zadní :D
Tak to si dovolili dost! Jako je to blbost, ale zeptal bych se jich, co tím jako mysleli...

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Super, já si říkal jestli seš to ty ;) Je pravda, že jsem byl v tradičním módu - teleport :D

Back