- 2 675
Neni to v tehle dobe skoro trestne tema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je náhodička, málem jsem tam byl dnes odpoledne taky.
To už bylo trošku mimo při projížďce, na loukách jsme nestáli vedle sebeByť ty louky znám a jezdím tam často na kole, místo na fotce nedokážu zařadit...
Mám takový dojem, že jsem dnes v Opavě u staré Bredy kolem 12:40 potkal @Rakkin ovu mx5 se staženou střechou, jistý si ale nejsem - z spz si pamatuju pouze začátek 1B a jestli mělo auto podložky jsem si v té rychlosti nevšiml. Z té výšky v mém pracovním povoze na podložky dost špatně vidím
Jestli to byl sedan tak to byla maminka moje. Mě teď nepoznáte neboť po srážce s OSB deskou to přední klanovka nepřežila a servis rovnou sebral i tu zadníPred malou chvilkou nova Mazda 3 v takove te pekne sede 7AS...... na Cernem Moste na sjezdu z D10 na Chlumeckou. To auto v tehle barve vypada opravdu super!
Tak to si dovolili dost! Jako je to blbost, ale zeptal bych se jich, co tím jako mysleli...Jestli to byl sedan tak to byla maminka moje. Mě teď nepoznáte neboť po srážce s OSB deskou to přední klanovka nepřežila a servis rovnou sebral i tu zadní
Nevím... Nějak jsem to neřešil. Vzhledem k tomu, že jsem měl jiné starosti mi to došlo až později.Tak to si dovolili dost! Jako je to blbost, ale zeptal bych se jich, co tím jako mysleli...
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk