- 186
Pokud byla Mazda špinavá jako čunče, tak jsem to byl jáDnes rano ve ctvrt na devet na parkovisti u Lidlu v Brne u Zvonarky? Cervena CX-5ka... Zrovna jsem odjizdel, takz uz nebyl cas na bliknuti nebo ocni kontakt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud byla Mazda špinavá jako čunče, tak jsem to byl jáDnes rano ve ctvrt na devet na parkovisti u Lidlu v Brne u Zvonarky? Cervena CX-5ka... Zrovna jsem odjizdel, takz uz nebyl cas na bliknuti nebo ocni kontakt
Jednu takovou červenou špinavou jsem dokonce viděla včera mezi Českou a Kuřimí, směrem na Kuřim zhruba 14:18 ..Pokud byla Mazda špinavá jako čunče, tak jsem to byl já
Dnes odpoledne v 17:30 Praha Horni Pocernice na zeleznicnim prejezdu cervena CX5ka 7AF.... Ja jel smerem z Pocernic v bile CX5ce, cervena CX5ka jela smerem do Pocernic. Oba jsme cekali u zavrenych zavor, ja byl prvni pred zavorami, kolega v cervene CX5ce byl odhadem treti, ctvrte auto pred zavorami. Nekdo z vas se poznava?
Tak to jsem nebyl já. Asi je nás prasátek víceJednu takovou červenou špinavou jsem dokonce viděla včera mezi Českou a Kuřimí, směrem na Kuřim zhruba 14:18 ..
To jsem byl, prosím pěkně, já! Teď už je vozidlo umyté.Kohopak jsem to dneska potkal?
Nové Sedlice (Opava).
Byl jsem ve služební stříbrné fábii.
Zobrazit přílohu 26562
Dneska kolem 15:40 @Vitus jel proti mě U nájezdu na Pražský okruh na ulici V Korytech, jsem vyčuhoval za dodávkou a mávnul :happy::troll: