- 867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano jel , ja si rikal zes to byl asi ty....@sniper200 nejel si v sobotu z Olomouce? :happy: Popřípadě s kým v červené 3BN jsem se minul kolem 13:30 v sobotu za Mohelnicí?
Dnes dopoledne v Brně před 10.hod. na Vídeňské červená M6 kombi s podložkami jedoucí do centra po silnici vpravo od výpadovky na Mikulov. Přes ty svodidla se zdravit nedá
Tu černou jsem já viděla v té Kuřimi, řekla bych..
Tu černou jsem já viděla v té Kuřimi, řekla bych..
Poslušně hlásím, že oboje jsem byl já
Ha, přiznání je polehčující okolnost každopádně já osobně Tě potkávám velice často a to i dnes, myslím zrovna jsem stála s dědicem na mostě v Bystrci, když jsi se zrovna někam přesouvalPoslušně hlásím, že oboje jsem byl já
V kuřimi u Reakce, kde jsme řešili polep na ford probe přítelkyni.
Včera Avion, kde jsem parkoval schválně vedle žluté sportky a hned fotil
Ha, přiznání je polehčující okolnost každopádně já osobně Tě potkávám velice často a to i dnes, myslím zrovna jsem stála s dědicem na mostě v Bystrci, když jsi se zrovna někam přesouval
No jo, ta černá s červeným je nepřehlédnutelná. Taky ji po Brně potkávám. Aspoň už vím, kdo to je.
Tvé přání je mi rozkazem, akorát nevím, jak se budeš tvářit, až na Tebe budu blikat, mávat, troubit z Korejské Imitace AutaA proto ji “ladím” do černo-červené abych byl k poznání hned a ne jen podle podtácků
Pro příště blikejte, trubte, mávejte. Vždy to potěší potkat někoho na silnici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvé přání je mi rozkazem, akorát nevím, jak se budeš tvářit, až na Tebe budu blikat, mávat, troubit z Korejské Imitace Auta
To jsem byl asi jáTak dnes v 16:30 modrá trojka? v Běchovicích...