• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dnes dva úlovky :) @Weazly44 před sedmou ráno na výjezdu z Opavy na Hradec nad Moravicí a potom tmavé kombi 6 GG s podtácky po čtvrt na deset v Opavě na výjezdu na Bruntál/Krnov. Samozřejmě jsem nejel mazdou ale pracovním vozem tak si mě nikdo nevšiml :)

A teď před chvílí opět @Weazly44 vyjížděl z Otic do Opavy , tentokrát už jsem jel autem a blikal jsem, ale minuli jsme se tak rychle, že si mě možná nevšiml :)

Černá 6tka, na podtáckách v Kuřimi kolem asi páté odpolední .. byla viděna na parkovišti u kruhace, kde sídlí asi nějaká firma. Byla to fakt rychlovka, co jsem jen mzikem oka zahlédla.. jela jsem zrovna ven z Kuřimi směrem na Brno respektive na Českou..

BINGO :D Já si říkal, že to jelo docela rychle a bylo to snížený, že bys to mohl být ty :) :cool:

Kdo jel dnes kolem 16:30 ulicí Na Václavce směrem k Andělu v šedé, GL-ové M6 wagon s klanovými rámečky?
Jel jsem opačným směrem a stihl zaznamenat jen auto. Ani na pozdrav jsem se nemohl...

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Dnes dopoledne v Brně před 10.hod. na Vídeňské červená M6 kombi s podložkami jedoucí do centra po silnici vpravo od výpadovky na Mikulov. Přes ty svodidla se zdravit nedá:-(

Dnes dopoledne v Brně před 10.hod. na Vídeňské červená M6 kombi s podložkami jedoucí do centra po silnici vpravo od výpadovky na Mikulov. Přes ty svodidla se zdravit nedá:(

To jsem byla asi já :)

Dneska rano v Brne na Porici soubezna jizda s cernou sestkou GL z Vysociny. Probehlo i zamavani, kdyz jsem byli na stejne urovni v kolone :)

Poslušně hlásím, že oboje jsem byl já
V kuřimi u Reakce, kde jsme řešili polep na ford probe přítelkyni.
Včera Avion, kde jsem parkoval schválně vedle žluté sportky a hned fotil:D
Ha, přiznání je polehčující okolnost :D každopádně já osobně Tě potkávám velice často a to i dnes, myslím :D zrovna jsem stála s dědicem na mostě v Bystrci, když jsi se zrovna někam přesouval :cool:

Ha, přiznání je polehčující okolnost :D každopádně já osobně Tě potkávám velice často a to i dnes, myslím :D zrovna jsem stála s dědicem na mostě v Bystrci, když jsi se zrovna někam přesouval :cool:

To je dost možné. Jel sem na wapku na unihoby
Brnem lítám všude a to každý den

Sent from my iPhone using Tapatalk

No jo, ta černá s červeným je nepřehlédnutelná. Taky ji po Brně potkávám. Aspoň už vím, kdo to je.

No jo, ta černá s červeným je nepřehlédnutelná. Taky ji po Brně potkávám. Aspoň už vím, kdo to je.

A proto ji “ladím” do černo-červené abych byl k poznání hned a ne jen podle podtácků
Pro příště blikejte, trubte, mávejte. Vždy to potěší potkat někoho na silnici

A proto ji “ladím” do černo-červené abych byl k poznání hned a ne jen podle podtácků
Pro příště blikejte, trubte, mávejte. Vždy to potěší potkat někoho na silnici

Tvé přání je mi rozkazem, akorát nevím, jak se budeš tvářit, až na Tebe budu blikat, mávat, troubit z Korejské Imitace Auta :D:D:D

Tvé přání je mi rozkazem, akorát nevím, jak se budeš tvářit, až na Tebe budu blikat, mávat, troubit z Korejské Imitace Auta :D:D:D

Vím čím jezdíš. Jednou jsme se přece viděli na garážích v Krpoli, když jsi dojela za kvasim a lůcou
Tak mi to třeba docvakne, že to jsi ty
Zrovna dnes mám cestu kolem tvé práce, bohužel jen s firemním

Back