Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jak jsem tě mohl přehlídnout?? Ještě, že jsem ti nepřejel po autěDneska @skokan cca 18:50 Jiráskův most V bílé superkáře bez klaních rámečků
Jsem Tě zaregistroval až pozdě. To výš ráno slepený oči ještě.Dnes Boleslavská ulice v Praze na Vinohradech v 7:05 červená Mazda 3. Pozdrav jsem stihl na poslední chvíli (červená CX 5).
To jsem byl já na návštěvě u kamarádaPřed chvílí v Děhylově na kopci ve vjezdu do dvora zaparkovaná červená CX-3 s podložkami.
Zdravíčko znova
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tak predsa to bola ta mazdica, ja som si to uvedomil az jak sme vyrazili domov, lebo som mal plnu hlavu toho, aby sa Andymu neroztopila zmrzlina, nez ju stihne vobec zjest... vsimol si si stavebny odpad po hniezde co si u nas v garazi zacali stavat jiricky? Nalietavaju si tam jak keby im to tam patrilo!