• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dneska klanová Soul Red Crystal CX-5 KF kolem 15h na D4 do Prahy - pozdrav nebyl opětován :worried: kdo to byl? ;)

Dneska @Max6 a jeho MPS v 7.45hod v Příbrami,malý kruháč u vijaduktu.Nestihnul jsem pozdravit ta rouška mě mátla :):)

Dnes Boleslavská ulice v Praze na Vinohradech v 7:05 červená Mazda 3. Pozdrav jsem stihl na poslední chvíli (červená CX 5).

Tomu rozumím:) Byl to můj první "Mazdaklan kontakt" přímo při řízení Mazdy:):):)

Před chvílí v Děhylově na kopci ve vjezdu do dvora zaparkovaná červená CX-3 s podložkami.

Kdo dnes odpoledne kolem 17h parkoval s M3 BM Red Soul se zlatými koly v Havířově na ul. Na nábřeží?

Tak dnes v 10:15 jsem viděl zaparkovanou klanovou asi tmavě modrou šestku u sídla Veolia energie v Ostravě. Spz myslím 4AS dal nevím.

Zdravíčko znova

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tak predsa to bola ta mazdica, ja som si to uvedomil az jak sme vyrazili domov, lebo som mal plnu hlavu toho, aby sa Andymu neroztopila zmrzlina, nez ju stihne vobec zjest... vsimol si si stavebny odpad po hniezde co si u nas v garazi zacali stavat jiricky? Nalietavaju si tam jak keby im to tam patrilo! :D

Dnes odpoledne červená 3 BK s počátkem spz 1TJ s podtácky mezi Neplachovicemi a Opavou. Já jel pro změnu místo kamionem transitem

Tak predsa to bola ta mazdica, ja som si to uvedomil az jak sme vyrazili domov, lebo som mal plnu hlavu toho, aby sa Andymu neroztopila zmrzlina, nez ju stihne vobec zjest... vsimol si si stavebny odpad po hniezde co si u nas v garazi zacali stavat jiricky? Nalietavaju si tam jak keby im to tam patrilo! :D

Všiml jsem si, že by to chtělo umýt, ale já na tom nebyl o moc líp
Spíš by mě zajímalo co tam máš za kola a výfuky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back