Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je tu vůbec někdo z jižních Čech?
Kdyby někdo zahlédl přímo v ČB 3ku BP, Machine Grey v sedanu se zatmavenymi okny, G122, tak jsem to já Bohužel bez klanových podložek. Mám tam jen a pouze podložky dealera (CB Auto). Z firemních důvodů SPZ: 8C6xxxxtady je lidí z jihu.... někteří jsou i docela aktivní
Kdyby někdo zahlédl přímo v ČB 3ku BP, Machine Grey v sedanu se zatmavenymi okny, G122, tak jsem to já Bohužel bez klanových podložek. Mám tam jen a pouze podložky dealera (CB Auto). Z firemních důvodů SPZ: 8C6xxxx
Já přímo v ČB.V CB auto v Českém Krumlově jsem kupoval Mazdu
Je nás tady víc. V CB auto servis a do ČB jezdím do práce. Podtácky zatím nemám, čekám na nějákej sraz. Každou Mazdu, kterou potkám, sjedu očima.Je tu vůbec někdo z jižních Čech?
Já zrovna auto "odložil" dnes do CBčka auto na výměnu předního skla. Kdybys viděl BP sedan výše popsaný, jsem to jáJe nás tady víc. V CB auto servis a do ČB jezdím do práce. Podtácky zatím nemám, čekám na nějákej sraz. Každou Mazdu, kterou potkám, sjedu očima.
Jj, budu ve střehu. CX3 bílá metalíza Ceramic, ale SPZ 7P0XXXX.Já zrovna auto "odložil" dnes do CBčka auto na výměnu předního skla. Kdybys viděl BP sedan výše popsaný, jsem to já
šípková nebo se zelím?a pak se posilnit u zahrádkářů v Kersku...