• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Kdopak to dnes kolem 17:00 nakupoval v Bille v bývalém areálu továrny Walter v Praze 5? Všechno vidím! :D4ace6199670e1ae21c5fd549721bc0fb.jpg

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

tady je lidí z jihu.... někteří jsou i docela aktivní :)
Kdyby někdo zahlédl přímo v ČB 3ku BP, Machine Grey v sedanu se zatmavenymi okny, G122, tak jsem to já :) Bohužel bez klanových podložek. Mám tam jen a pouze podložky dealera (CB Auto). Z firemních důvodů ;) SPZ: 8C6xxxx

Kdyby někdo zahlédl přímo v ČB 3ku BP, Machine Grey v sedanu se zatmavenymi okny, G122, tak jsem to já :) Bohužel bez klanových podložek. Mám tam jen a pouze podložky dealera (CB Auto). Z firemních důvodů ;) SPZ: 8C6xxxx

V CB auto v Českém Krumlově jsem kupoval Mazdu

Je nás tady víc. V CB auto servis a do ČB jezdím do práce. Podtácky zatím nemám, čekám na nějákej sraz. Každou Mazdu, kterou potkám, sjedu očima.
Já zrovna auto "odložil" dnes do CBčka auto na výměnu předního skla. Kdybys viděl BP sedan výše popsaný, jsem to já :)

Právě teď Mazda 2 GS zelená metalíza s klaňáckými rámečky a zlínskou SPZ projela obcí Nehvizdy. Šel jsem pěšky, tak jsem nezdravil.

Jeli jsme dobýt hrad Mydlovary a pak se posilnit u zahrádkářů v Kersku...

Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk

Dnes rano ve ctvrt na devet na parkovisti u Lidlu v Brne u Zvonarky? Cervena CX-5ka... Zrovna jsem odjizdel, takz uz nebyl cas na bliknuti nebo ocni kontakt :)

@Natural - Koľko rámikov na značky je vlastne "v obehu"? Aká je šanca, že stretnem označené auto? :)

Zatiaľ som rámiky videl mimo svoje auto len na zraze...

Momentálně je na cestách cca 600 klanových vozů s rámečkama ;)
Jakmile se dostane do oběhu těch pár set rámečků, které čekají na své majitele v krabicích v garáži a započítají se i označené vozy samolepkami, tak se dostáváme za chvíli na pěkný jubilejní tisíc vozů :cool:

Back