• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Nepotkal jsem dnes kolem poledne @Ter Leeloo II na Radlicke (ja samozrejme v inkognito — bez-klan-rameckove — tmave modre Mazde 6)? Jestli ne, tak jsem aspon poprvy zaznamenal smoulove modrou RAV4.

@Ondrej K, nejspis ano, jel jsem tudy cca v 10:20. Musim ale priznat, ze si nevybavuji, ze bych potkal Mazda 6 sedan tou cestou. Vybavuji si treba Jeep nebo cerne AMG, Mazdu ne :rolleyes:.

@Ondrej K, nejspis ano, jel jsem tudy cca v 10:20. Musim ale priznat, ze si nevybavuji, ze bych potkal Mazda 6 sedan tou cestou. Vybavuji si treba Jeep nebo cerne AMG, Mazdu ne :rolleyes:.

Tak ne, to byl někdo jiný, já jel cca ve 12. Já snad nikdy nepotkám nikoho z klanu :D

Tak o to vic me to mrzi! Protoze jezdeji podobna auta, jako je moje! :D Tak priste koukat na kola! Doufam, ze nikdo nema kola s modrym odstinem jako ja :cool:.

V campusu už jsem tak půl roku nebyl :D
Ale občas potkávám na parkovišti u kauflandu na Řípské téměř identickou mazdu jako mám já, jen má jiný kola, tak možná to byl on. ;)

Dnes 6:50, Praha - Chodov, ulice Roztylská pod Obchodním centrem směrem ke kruháči, červená Mazda 3 Hatchback s klanovýma rámečkama. Jen jsem ji zahlédl zezadu - žádné mávání neproběhlo, neb jsem akorát vylezl z metra...

Včera v 16:20, Praha - křižovatka u metra Nové Butovice směrem do města - slečna v červené Mazdě 3. Zahlédl jsem auto na vteřinku a klanové podložky až při rozjetí, takže bez pozdravu, navíc jsem neřídil a nebyl tak ve své Mazdě.

Dnes jsem zahlédl na příjezdu do Slaného od Smečna šedou 6 GH kombi s podložkami a za volantem seděla nějaká slečna. Bohužel jsem si všiml pozdě a navíc jsem seděl ve svém pracovním stroji tak by si stejně myslela, že upozorňuji na měření rychlosti :)

Dnes cca. 16:50 v Praze na Zličíně jsem jel za někým s klanovými podtácky. Jeli jsme od semaforu u Globusu, minuli obchodní centrum a já pak pokračoval směr Rudná, zatímco červená Mazda odbočila doprava k bytovkám...81d07507d2445c2711f6ce51a70df741.jpg

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

@DanCZer To som bol ja. Manzelka vravela, ze si asi blikal, ja som vsak sledoval semafor :)
Dojel jsem vás a tohle bylo poprvé, co jsem potkal někoho odsud a byl jsem v autě. Bliknul jsem, ale protože jsem stál celkem blízko, tak jsem si říkal, že to asi nebylo vidět.
Tvoje žena má evidentně dobrý přehled!

Dojel jsem vás a tohle bylo poprvé, co jsem potkal někoho odsud a byl jsem v autě. Bliknul jsem, ale protože jsem stál celkem blízko, tak jsem si říkal, že to asi nebylo vidět.
Tvoje žena má evidentně dobrý přehled!

Pytala sa ma, ci nemame otvoreny kufor, alebo ci nam nesvieti zadne svetlo, ze na nas asi niekto blikal :D
Ked som sa pozrel do zrkadla hned som vravel, ze ak blikal, tak to bude niekto z mazdaklanu :)
V zrkadle som ale nevidel na podlozky.

Kdo je ta červená 6tka s podložkama, 1BZ 4545, která mi okupuje moje území? :D teď byla opět viděla do protivky mezi šebrovskejma točkama a Kateřinou směrem na Brno :rolleyes: já opět za volantem Kii

Back