- 312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@Ondrej K, nejspis ano, jel jsem tudy cca v 10:20. Musim ale priznat, ze si nevybavuji, ze bych potkal Mazda 6 sedan tou cestou. Vybavuji si treba Jeep nebo cerne AMG, Mazdu ne .
Opět Benzina?Přiznávám se Začnu jezdit zase jenom tam, když to tam sype klaňáky
Dneska jsem inkognito, jak na sviňu bez propisky už se mi to krátí, do půlnoci tu nebuduNikde jsem neviděl propisku Dnes do kolika? Asi budu mít ještě cestu kolem
Dojel jsem vás a tohle bylo poprvé, co jsem potkal někoho odsud a byl jsem v autě. Bliknul jsem, ale protože jsem stál celkem blízko, tak jsem si říkal, že to asi nebylo vidět.@DanCZer To som bol ja. Manzelka vravela, ze si asi blikal, ja som vsak sledoval semafor
Pytala sa ma, ci nemame otvoreny kufor, alebo ci nam nesvieti zadne svetlo, ze na nas asi niekto blikalDojel jsem vás a tohle bylo poprvé, co jsem potkal někoho odsud a byl jsem v autě. Bliknul jsem, ale protože jsem stál celkem blízko, tak jsem si říkal, že to asi nebylo vidět.
Tvoje žena má evidentně dobrý přehled!
Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk