• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dnes 11:30 červená GJ Wagon přijíždějící do Litomyšle, E značka, rámeček přítomen.

Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk

Ha, další úlovek .. Brno, Benzina Kaštanová, vedle OBI, směrem z Brna, tmavá 6tka, právě teď, klanový podtácky.. SPZ 5J8 ****.. priznejte se :D:D

Teď další .. místo stejné, rámečky taky, tmavě modrá 6tka, SPZ 1BY **** :D:D

4AK**49 - kdopak to dnes parkuje u nás na Farkáni?966ec8638013a0e486f95b7a93c1285d.jpg

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk
b035c56327c7c341bcb14978d35e688b.jpg

Poslední úprava:
Tak já dneska dopoledne viděl nějaké " tři " MAZDY ty malé sportovní (MX5 asi nebo jak se tomu říká) jak měli nějaký MINI SRAZ na autobusovém nádraží ve Velké Polomi (byl jsem trochu dál a tak jsem neviděl zda měli klanové podložky). Na živo jsem takové množství pohromadě viděl poprvé :)

Nejsem si úplně jist, ale mám pocit, že jsem dnes navečer na D1 (Brno-Praha) potkal GH kombi, tmavší barvy, s reg. značkou 6AB 37**. Míjeli jsme se, když jsem zrovna najížděl na dálnici. Třeba se někdo ozve... :D

Já potkal v Malenovicích OC centru nějaké bíle BM něco 5424 spz a pak bkčko modré .

Mě stačí ujet 30km po dálnici do práce a můžu mýt znovu :D

Back