• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Potvrzuji - čas i místo souhlasí... :D Jen jsem se nějak nerozhlížel, tak jsem si Tě nevšiml. :rolleyes:
Tak jsou tam koleje uprostřed a byl jsi v pohybu, zatímco ja stal na svetlech, takze jsem mel cas se rozhlížet :D

Dnes kolem 16.h v Hlučíně na náměstí u lékárny zaparkovaná tmavě modrá M6 GJ kombi s podložkami. Já šel pěšky na vánoční punč, svařák a tekutý štrůdl :). Někdy kolem 16:45 zmizela, nepostřehl jsem nikoho :-(

Dnes kolem 16.h v Hlučíně na náměstí u lékárny zaparkovaná tmavě modrá M6 GJ kombi s podložkami. Já šel pěšky na vánoční punč, svařák a tekutý štrůdl :). Někdy kolem 16:45 zmizela, nepostřehl jsem nikoho :(
To jsem byl opět já... :D Dcerka měla na náměstí baletní vystoupení. ;)

Myslíš ty 2 holky v černém? To jsem viděl, dobré :), asi bych si tipnul, která byla tvoje ;)

Včera mezi 15-16tou hodinou BILLA Komořany tmavá CX-5ka s našimi podložkami ?
Přiznej se :)

Dnes zase Brno, bílá CX3, klanové podtácky, za volantem sympatická brunetka :), Merhautova směrem nahoru na Okružní, kolem 14:50. Mával jsem z protisměru, ale v tom vánočním shonu chápu, že bez reakce :)

To snad není možné - dnes, cca v 11:40, jsem potkal v podzemí OC Breda Opava dalšího klaňáka v tmavé M6 předchozí generace se zadními LED světly. Kolega za volantem si mě asi nestačil všimnout, míjeli jsme se v zatáčce. Nicméně na mazdu s podložkami Klanu nenarazím jak je rok dlouhý, a to jezdím opravdu hodně a různé trasy, a pak před Vánoci v Bredě v Opavě několik úlovků během pár dní... :D

4.1. Budu v Opavě, tak doufám, že někoho zase potkám.. je totiž pravdou, že jezdím po celé republice (sic ochcávou), ale po Mazdách čumím a nikoho nepotkám, pak jedu do Opavy a hned někdo :)

Včera po 9 ráno za sjezdem na Lipník směrem na Olomouc mě zdravila černá GH po fl s klanovyma podtackama. Kdo to na mě blikal?
Btw. musím konečně vyřešit klanovou příslušnost

Odesláno pomocí Tapatalk

Dneska odpoledne červená 3 BP HB s klanovkama na Jižní spojce, kdopak to byl? ;)

Back