- 1 621
Mi rekni ze @Gryllz uz ma ramecky? Ani se nepochlubil a to sem se s nim po telefonu asi dva dny zpatky bavil. Hned mu du napsatPo Ostravě jezdí dost klaňáků...
Zobrazit přílohu 25253 Zobrazit přílohu 25254 Zobrazit přílohu 25255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mi rekni ze @Gryllz uz ma ramecky? Ani se nepochlubil a to sem se s nim po telefonu asi dva dny zpatky bavil. Hned mu du napsatPo Ostravě jezdí dost klaňáků...
Zobrazit přílohu 25253 Zobrazit přílohu 25254 Zobrazit přílohu 25255
Potvrzuji - čas i místo souhlasí... Jen jsem se nějak nerozhlížel, tak jsem si Tě nevšiml.Dnes cca kolem 10-30 dopoledne @Bielan směr porubska vresina (křižovatka u VŠB). Ja stal u slovanu na odbočce doleva ke globusu
Mi rekni ze @Gryllz uz ma ramecky? Ani se nepochlubil a to sem se s nim po telefonu asi dva dny zpatky bavil. Hned mu du napsat
Tak jsou tam koleje uprostřed a byl jsi v pohybu, zatímco ja stal na svetlech, takze jsem mel cas se rozhlížetPotvrzuji - čas i místo souhlasí... Jen jsem se nějak nerozhlížel, tak jsem si Tě nevšiml.
Včera jsem mu psal, pry uz od leta je ma...Co ho tam vídávám parkovat, tak už docela dlouho
To jsem byl opět já... Dcerka měla na náměstí baletní vystoupení.Dnes kolem 16.h v Hlučíně na náměstí u lékárny zaparkovaná tmavě modrá M6 GJ kombi s podložkami. Já šel pěšky na vánoční punč, svařák a tekutý štrůdl . Někdy kolem 16:45 zmizela, nepostřehl jsem nikoho
No já jí mám tak zaflákanou že vypada jako tmavá ,ale časem si nejsem jistejVčera mezi 15-16tou hodinou BILLA Komořany tmavá CX-5ka s našimi podložkami ?
Přiznej se
Nene, fakt je to haluz. Běžně tam nejezdím.@Bielan - podzemí Bredy je tvůj druhý domov nebo ještě nakupuješ dárky?