• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Já potkal v pondělí kolem 14 h taky nejspíš eka1980 na výjezdu z Ostravy směrem na Hlučín. Jel jsem svým služebním tak jsem si z té výšky pozdě všiml podložky :)
Jako nez si vsimnes podlozky tak uz je auto pryc :D To bys musel mit obri nalepku na prednim skle aby si nekoho zaznamenal. Vyjimka je @Bielan protože vim barvu a spz,takze jsem pripraven pozdravit :)

Červená 6tka, klaňácký podtácky, před půl hodinou cca, Brno Benzina Kaštanová, vedle OBI směrem ven z Brna, tankoval Vervu 100.. :D obličej ze srazů neznám, ale znám SPZ, takže se připomenu :p:cool:

Červená 6tka, klaňácký podtácky, před půl hodinou cca, Brno Benzina Kaštanová, vedle OBI směrem ven z Brna, tankoval Vervu 100.. :D obličej ze srazů neznám, ale znám SPZ, takže se připomenu :p:cool:
To jsem byl asi já... Na srazy nechodím, tudíž jsem tvůj obličej také nepoznal :D Ale příště můžem dát kafe a hotdog ;)

To jsem byl asi já... Na srazy nechodím, tudíž jsem tvůj obličej také nepoznal :D Ale příště můžem dát kafe a hotdog ;)

Jestli tam jezdíš často, tak se budeme potkávat - já jsem tam teď bohužel jak doma :D ty jo, každopádně byl jsi to Ty, podle SPZ to sedí :p a za srazy máš teda velký, tlustý, černý, nesmazatelný mínus! :cool:

Kdo nám to parkuje u DHL v Praze na Chodově?eb37f3a671dbf7f4de4bbf1a67f5c91a.jpg

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

Dnes červená Mazda 6 GH (?) v OC Breda Opava. Mávli jsme na sebe - já vyjížděl, on přijížděl - okolo 15. hodiny.

Nee to jsem byl já - červená 6 gg. Právě jsem přijel domů a chtěl jsem napsat že jsem nejspíš potkal Bielana (podle barvy) a ty jsi byl rychlejší :D a o dvě patra níže stála ještě 6 myslím GJ sedan red soul taky s podložkami ale to nemám tušení kdo by to mohl být. Takže dva úlovky za dvě minuty to je na Opavu slušné :D

@MAN nj, tak tesne vedle :D me @Bielan zmatl tim, ze napsal GH.. kazdopadne kolem Opavy vas je vcelku dost.. kdezto v Havirove a Ostrave nikoho nepotkavam :(

Omlouvám se @slayer za mystifikaci. Já poznám převážně GJ. Starší typy šestek se mi pletou. :D
A @MAN -ovi děkuji za rychlou a vřelou mávací reakci. V podzemí Bredy si vždycky připadám jak v nějaké únikové hře. Takže kdybys nemával, asi bych si nevšiml, že jsi klaňák. ;)

Je pravda, že garáže v bredě vymýšlel opravdu nějaký excelentní "inženýr". Obzvláště vjezd z Nákladní je libový :rolleyes: jinak já si tě také všiml na poslední chvíli - než si vždycky všimnu podložky tak je většinou pozdě :)
@slayer kdysi za dob 323f klubu nás bylo v Opavě tolik, že jsme měli vlastní skupinu na srazy "Gang of city Opava" a scházeli se každý měsíc :)

o dvě patra níže stála ještě 6 myslím GJ sedan red soul taky s podložkami ale to nemám tušení kdo by to mohl být.
To jsem byl já:) a nikoho jsem nepostřehl :-(
Byl jsem v podzemí Bredy poprvé a vjížděl jsem z Nákladní, opravdu chuťovka!

Tak jsme se všichni našli :) všimnout sis ani nemohl - já jen projížděl po tom co jsem vysadil ženu s dcerou které šly do kina a zrovna si v autě nebyl :)

To jsem byl já:) a nikoho jsem nepostřehl :(
Byl jsem v podzemí Bredy poprvé a vjížděl jsem z Nákladní, opravdu chuťovka!
Dnes jsem si vjezd i výjezd z Nákladní zopakoval. Stopy na stěnách svědčí o tom, že mnoho řidičů tuto past podcenilo. :confused: Mimochodem, mazd zde dnes opět byla spousta. Jen tak dál, Opaváci. :cool:

V pátek odpoledne po půl páté v Ostravě Porubě Mazda 6 GJ v modré barvě, předjel jsem ji na Hlavní třídě. Přišlo mi, že vidím klanové podložky...hlásí se někdo?

Vcera v Brne na Novych Sadech ve smeru k nadrazi kolem 18:00 tmava sestka (asi GH?) kombi, tusim, ze v RZ bylo Z. Ja teda jen jako chodec, co pri prechazeni zkoumal, jestli to jsou fakt klanovy podlozky :) Tak zdravim aspon takhle dodatecne.

Včera Praha po 15 hodině červená 3 za lanovým mostem směr centrum,děvče uvnitř,dokonce i pozdrav proběh

Dnes cca kolem 10-30 dopoledne @Bielan směr porubska vresina (křižovatka u VŠB). Ja stal u slovanu na odbočce doleva ke globusu :)

Back