- 1 621
Jako nez si vsimnes podlozky tak uz je auto prycJá potkal v pondělí kolem 14 h taky nejspíš eka1980 na výjezdu z Ostravy směrem na Hlučín. Jel jsem svým služebním tak jsem si z té výšky pozdě všiml podložky![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jako nez si vsimnes podlozky tak uz je auto prycJá potkal v pondělí kolem 14 h taky nejspíš eka1980 na výjezdu z Ostravy směrem na Hlučín. Jel jsem svým služebním tak jsem si z té výšky pozdě všiml podložky![]()
To jsem byl asi já... Na srazy nechodím, tudíž jsem tvůj obličej také nepoznalČervená 6tka, klaňácký podtácky, před půl hodinou cca, Brno Benzina Kaštanová, vedle OBI směrem ven z Brna, tankoval Vervu 100..obličej ze srazů neznám, ale znám SPZ, takže se připomenu
![]()
To jsem byl asi já... Na srazy nechodím, tudíž jsem tvůj obličej také nepoznalAle příště můžem dát kafe a hotdog
![]()
To jsem byl jáo dvě patra níže stála ještě 6 myslím GJ sedan red soul taky s podložkami ale to nemám tušení kdo by to mohl být.
Dnes jsem si vjezd i výjezd z Nákladní zopakoval. Stopy na stěnách svědčí o tom, že mnoho řidičů tuto past podcenilo.To jsem byl jáa nikoho jsem nepostřehl
Byl jsem v podzemí Bredy poprvé a vjížděl jsem z Nákladní, opravdu chuťovka!