• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Já se mu spíš chtěl omluvit že jsem ho brzdil protože starý zimáky na mokru mě nedovolily jet víc :D

A dneska v 11h. jsem potkal tmavou M6 GG s klanovýma podtáckama na Cingrové ulici na úrovni Bonver arény

Před chvílí v Dolním Benešově červená M3 s podložkami. Ani nechtějte vědět, co řidič za volantem dělal...

Myslíš, že bez podložek na tebe za volantem není vidět?

No to určitě jde, ale nejsem tak nápadný :) .. spíše to byla reakce na to že taky jezdím do Benešova a přes něj a že si musím dávat tedy pozor co dělám za volantem :)

Je to mozne, spise ale kolem 14-30. Delal jsem nejake praseciny ? :D

:D na cestě určitě ne, jen jsem tě viděl, nejspíš bylo 14:30, já stál u servisu vedle MOLky ve služební fobii. A nestáváš u dolu Michálka?

Jo sem si nevšimnul :D Jo ten tam taky tam pracuje, ale jinde a ma to predelane na plyn.

Jo sem si nevšimnul :D Jo ten tam taky tam pracuje, ale jinde a ma to predelane na plyn.

je spokojený s plynem?

až na tebe bude troubit bílá fobie s batohem (0,999cm 3V TSI :eek:) s logem na dveřích, tak jsem to byl já
když jezdím v japonce, tak nikoho nepotkávám...

IC logo.jpg

Clovece vůbec jsem se o tom s nim nebavil. Je mimo můj rajón, takže s nim nejsem vůbec v kontaktu. Ale máme teď v pátek firemní akci tak se ho můžu optat ;)

Já potkal v pondělí kolem 14 h taky nejspíš eka1980 na výjezdu z Ostravy směrem na Hlučín. Jel jsem svým služebním tak jsem si z té výšky pozdě všiml podložky :)

Back