Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak dnes prvni ulovek, cervena 6 SDN 2BD**** s podtackama, ve Farinkach dolu, neco po pul seste odpo
tak dnes prvni ulovek, cervena 6 SDN 2BD**** s podtackama, ve Farinkach dolu, neco po pul seste odpo
ja ne, ja mam modrou ale trojku bez podtackuJá potkal na Shell na jihlavské mazdu modrou s podtackama klanu a aj sem ho zdravil kdopak to byl?
Jezdím Heršpicka a zpět bosonohy občas se za daří zamávat ale bohužel bez troubení tak doufám že se potkáme jinak jak Černá 5Zdarec, tak x měsíců nic a v pátek 13.9.2019 potkám hned dvě klanové Mazdy
První - Brno, cca 14:30 kousek od Zvonařky, bílá Mazda 6 sedan (tuším, že GG), klanové podtácky, proběhlo troubení (btw. velmi zábavný klakson ), mávání, všechno, jak má být
Druhá - někdy mezi 15. a 16 hodinou, já směr z Brna na Kuřim, potkána v protisměru pro změnu černá šestka, taky klaňák, mával jsem, jen si mě nevšimnul, byl tam docela provoz
ja ne, ja mam modrou ale trojku bez podtacku
btw doporucuju dat si auto do podpisu
Zdarec ty taky jezdíš všude poslední dobou i Jihlavskou si neminulKdo byl zhruba před hodinou v Brně v OBI? Stříbrný GH před FL stříbrná 2 výfuky