• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Právě teď (15:11) na MOL-ce v Chrudimi červený GHčko s pardubickou SPZ a klanové podtácky... Kdopak se přizná? :D

Dnes mezi 16:30 a 17:00 červená M3 sedan (BM/BN) v Praze na Jižní spojce směrem od Smíchova k D11. Nebyl to někdo z klaňáků? Manželka mávala, prý řidič sympaťák. :)

Zdarec, tak x měsíců nic a v pátek 13.9.2019 potkám hned dvě klanové Mazdy :)
První - Brno, cca 14:30 kousek od Zvonařky, bílá Mazda 6 sedan (tuším, že GG), klanové podtácky, proběhlo troubení (btw. velmi zábavný klakson :) ), mávání, všechno, jak má být ;)
Druhá - někdy mezi 15. a 16 hodinou, já směr z Brna na Kuřim, potkána v protisměru pro změnu černá šestka, taky klaňák, mával jsem, jen si mě nevšimnul, byl tam docela provoz

tak dnes prvni ulovek, cervena 6 SDN 2BD**** s podtackama, ve Farinkach dolu, neco po pul seste odpo :cool:

Zdarec, tak x měsíců nic a v pátek 13.9.2019 potkám hned dvě klanové Mazdy :)
První - Brno, cca 14:30 kousek od Zvonařky, bílá Mazda 6 sedan (tuším, že GG), klanové podtácky, proběhlo troubení (btw. velmi zábavný klakson :) ), mávání, všechno, jak má být ;)
Druhá - někdy mezi 15. a 16 hodinou, já směr z Brna na Kuřim, potkána v protisměru pro změnu černá šestka, taky klaňák, mával jsem, jen si mě nevšimnul, byl tam docela provoz
Jezdím Heršpicka a zpět bosonohy občas se za daří zamávat ale bohužel bez troubení tak doufám že se potkáme jinak jak Černá 5

V pátek 20.9. u restaurace Na Kopečku v Horní Suché M6 GH kombi - byla tam nějaká akce, spousta lidí, aut, lidí...

Kdo byl zhruba před hodinou v Brně v OBI? Stříbrný GH před FL stříbrná 2 výfuky :D

Včera Praha 9 ale nevim přesně čtvrť,ale už jsem tam to auto viděl vickrát

F781CFBE-D3C0-4243-8E84-0AE1520582D4.jpeg

Koho jsem to dneska zdravil v Heřmanově Městci, kolem půl čtvrté? Červený GHčko wagon a klanové podtácky... :D

Back