• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Wow, to je uz podruhe za skoro 4 roky, co me nekdo videl (a navic tehdy poprve od @Ondrej K to byla manzelka s autem), asi prestal fungovat muj stealth mod :D. Ale jinak potvrzuji, ze jsem vyjimecne jel tudy. Waze nabidlo tuhle trasu jako rychlejsi a ja se zrovna citil na "zmenu".

@Natural, byl jsem viden nebo i slysen? :rolleyes::cool:

Jenom viděn, takže Bose má ještě určité rezervy :D :headphone:

Já dnes po velmi dlouhé době viděl někoho z MK. Dnes ráno červená Mazda 3 na kopci mezi Salaší a Bohuslavicemi u Zlína. Z kamery bych vytáhl SPZ, ale třeba se někdo přizná. :)

Ja pre zmenu včera (nedeľa) šedá 6 asi GL, ak som dobre videl tak mal podtácky na kopci Starý Plzenec - Olympia, ale v tej rýchlosti som si nebol istý. Ja som pre zmenu trajdal v červenej 3 BM

Červená CX-3 s deflektorem právě teď Resslova, mával jsem ;)

Jinak všechno co sem vždy píšu jsou mazdy s klanovýma rámečkama ;)

Kdybych psal všechny mazdy potkané na cestách, tak nedělám nic jiného než sepisuju :D Asi musím dát za pravdu @Krabat , že se s mazdama na cestách nějak postupně roztrhává pytel :)
Chce zo víc klanových rámečků!! :D:happy:

15:30 v Dražkovicích, červená Mazda 6 GH wagon s denním svícením a klanovýma podtáckama.... Kdo se k tomu přizná? :D

Červená CX-3 s deflektorem právě teď Resslova, mával jsem ;)

Jinak všechno co sem vždy píšu jsou mazdy s klanovýma rámečkama ;)

Kdybych psal všechny mazdy potkané na cestách, tak nedělám nic jiného než sepisuju :D Asi musím dát za pravdu @Krabat , že se s mazdama na cestách nějak postupně roztrhává pytel :)
Chce zo víc klanových rámečků!! :D:happy:
To Ale budeš mávať neustále, a ruky máš mať predsa na volante :D:D:D

Dneska jsem byl se ženou na projižďce na kole a ve Hrádku nad Vláří u Slavičína proti mě jela nablískaná CX3 red soul s klanovýma rámečkama...bylo to na rychlo tak jsem nezdravil...kdopak to byl?

Ahoj jestli to bylo kolem 15 hod tak to jsem byl já , jeli jsem do Šanova...

No bylo to až kolem 19 hod...tak to si možná jel zpátky :)

Před půl hodinou GH kombi stříbrná/cleawater nebo tak něco a s rámečky, Pražský okruh nájezd od Barrandova směr Lochkov. @Doofer ?

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Poslední úprava:
Juchuu! Dnes jsem "potkal" sveho druheho! klanaka :D. Jak je ten svet malej ...

... presne jak rikaji kluci! Zcela evidentne se nase rady dramaticky rozsirujou :eek::cool::D.

20190819_093133-opt.jpg

Back