Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podívej kluci (par vyjimkam se omlouvam), ale vite, ze na svete tech Mazd jezdi docela dost, ze jo? Kdybysme sem meli hlasit kazdou potkanou Mazdu, tak ... asi nebudeme delat nic jineho .
i po pročištění neaktivních nicků jsme překonali hranici 4000 členů. Dobrá práce! Děkujeme!
je více než 4000 členů klanu
To sem byl asi jáDnes Budejovicka cca 12:30, cervena CX5, klanove podlozky, pozdrav probehl. Kdopak to byl?
Podívej kluci (par vyjimkam se omlouvam), ale vite, ze na svete tech Mazd jezdi docela dost, ze jo? Kdybysme sem meli hlasit kazdou potkanou Mazdu, tak ... asi nebudeme delat nic jineho .
Kdyz jedu po dalnici, potkavam mazd hodne, ale 3z5 na polskych znackach
Že by @Ollie ?moc hezká bílá Mazda 2, stojící v ulici Široká v Praze, má podznačky Mazda Klan
Dneska cestou z Kolína v 16:10 černý GH sedan kousek za odbočkou na Nové Dvory, jel směr Kolín, klanové podtácky ale nestihl jsem ani zareagovat...
A hned chvilku na to a kousek za Vrdy šedá asi GJ wagon jela směr Čáslav, taky klanové podtácky a tentokrát už jsem i bliknul a mávnul..
Kdopak se v tom poznává??
Ty mas nejak pocit, ze se dramaticky zmenila procenta prodeju Mazdy? Jakoze najednou ukusujou vetsi cast kolace?Až jsem si říkal, že unikátnost Mazdy na našich silnicích skončila. Opravdu jich přibylo strašně moc a ostatně to potvrzují i oficiální prodejní čísla.