• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

@MildaMPS To jsi byl ty na tom kole? :D Já jako pumpičkáře přehlížím, mě právě přítulkyně říkala, že zdravil nějaký kolovodič :). Takže zdravím aspoň odtud ;)

Dneska dopoledne @romin :p ;) Měl by sis už dát dopředu klaňáckej rámeček, ať tě můžu pozdravit zavčasu :D ;)

Ano, přiznávám se bez mučení. :D
Potkal uz jsi i nekoho jiného nez me s ramecky v OVA,OPA ? Ja vždy jen tebe. Pak tu někdo napise ze me videl jet směr Vresina ale když nemel ramecky tak tezko mavat,hadat kdo to byl...

Ja mam černej holej rámeček kdyby jsme se někdo potkali :D

Přední rámeček mi sežral náš pes,tak značku mám přišroubovanou přímo k nárazníku.

Potkal uz jsi i nekoho jiného nez me s ramecky v OVA,OPA ? Ja vždy jen tebe. Pak tu někdo napise ze me videl jet směr Vresina ale když nemel ramecky tak tezko mavat,hadat kdo to byl...
Právě, že dodnes jsem žádného jiného klaňáka, kromě těch, co jezdí inkognito (jako třeba @Míra, @Tomáš Lyčka nebo @no_hits), nepotkal. :(

Nicméně občas mám počítací náladu a pak nemám problém zjistit, že jsem potkal přes 40 mazd (různé typy a stáří) za den. Vše Ostrava a okolí do 50 km.

Já si dnes mávl u nás v Oticích (Opa) s jednou šedou GY, když jsme oba statečně projížděli krásně vyfrézovanou cestu na mostě. Nicméně rámečky neměl, stejně jako je nemám já, takže nejspíš nebyl z klanu. Ale mávnutí mě potěšilo :)

Na Vřesinu jsem na tebe mával já... třeba ty rámečky někdy budou :)

Tedy vy máte všichni oči jak ostříži! Já než zaostřím na rámeček, abych detekoval přítomnost klaňáka, tak je potenciální klaňák pryč :( Jezděte pomaleji ;) Docela bych uvítal samolepky pod zadní okno. Řekl bych, že je rozpoznám mnohem rychleji, to ani nemusím číst nápis - nikdo jiný tam podobný tvar a barvy samolepky mít nebude. Nebo musím nějak vyladit svůj image processing v patřičném mozkovém laloku.
Chtělo by to nějaký softwarový modul do přední a zadní kamerky, aby na mě zařval automaticky :cool: : "Ty slepouchu, nevidíš klaňáka? Zatrub!"

U GH jsem měl na zadním okně bílou nálepku Mazdaklanu a bylo to super.Přivítal bych to i na GJ,já ty podložky moc nemusím.Nešly by ty samolepky dodělat?Byl bych první zájemce.

No ja myslim, ze by byly potreba nalepky na horni hranu okna. Takove, jako treba maji DTM auta s reklamou Bosch! Ale i na zadni okno! :D To by bylo tak akorat na rozpoznani klanaka ;).

Poslední úprava moderátorem:
Back