Libor Kašpárek
člen KLANu
- 60
No obcas ho take potkam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
šetří lak ... tak jak já u nějakého OCZobrazit přílohu 22637
Někdo odtud? Zlín 26. května, parkoviště vedle starého kina. Zřejmě návštěva Filmového festivalu . Pobavil mě způsob parkování
Přesně tohle jsem si taky myslela...Ten si spíš koleduje, aby mu to někdo oběhnul kolem dokola s klíčem....
Pokud je mi znamo, tak se tu zatim jeste zadny majitel nove BP nepochlubil, takze asi nikdo odtud ... zatim .Někdo odtud? Zlín 26. května, parkoviště vedle starého kina. Zřejmě návštěva Filmového festivalu . Pobavil mě způsob parkování
No třeba tam stali drive nejaci exoti a pak to takhle dopadlo...Kazdopadne pokud je moznost tak parkovat co nejdal od vchodu a proste si tech par kroku navíc pro zdravi udelat Tak to delam ja a stále cisty stit Pokud tam zajel takhle cilene tak je to debil,nic min nic vicPodívej známý klaňák přistižen na Šutce ...
Zobrazit přílohu 22644