• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

onehdá jsme se zdravili na Vypichu se stříbrnou MPS s vysočinskou značkou "J" a dnes proti mě najížděla z Chodovské na Jižní spojku šedohnědá GH po FL s jihočeským "C"éčkem :) Podložek už je v našich řadách přes 500 a je to znát :)

61185387_2469641699713125_8745267852400918528_n.jpg
Někdo odtud? Zlín 26. května, parkoviště vedle starého kina. Zřejmě návštěva Filmového festivalu . Pobavil mě způsob parkování

Takže ve finále člověk neušetří nic. :) Něco jak já. Čím víc se snažím auto zaparkovat co nejlépe a abych ostatním co nejvíce umožnil hladké vyjetí, tím víc je najdu odřené a pobouchané. Aneb, každý dobrý skutek musí být po zásluze vždy potrestán. :D
Páč ostatní na to samozřejmě kálej a o to víc to v nich evokuje chovat se neurvale.

Pokud chceš mít jistotu parkuj u obchodu dál od vchodu kde bývá víc místa a tolik se tam auta nemění :D Parkování u obchodů je vždy problém. Záleží na parkovacích místech, třeba u kauflandu když vedle sebe stojí auta na místech tak otevřeš dveře a máš docela dost místa na obou stranách. U tesca pomalu ani dveře mezi autama neotevřeš abys vystoupil. většinou jsou ty místa bohužel uzký jak u toho tesca

Někdo odtud? Zlín 26. května, parkoviště vedle starého kina. Zřejmě návštěva Filmového festivalu . Pobavil mě způsob parkování
Pokud je mi znamo, tak se tu zatim jeste zadny majitel nove BP nepochlubil, takze asi nikdo odtud ... zatim ;).

Podívej známý klaňák přistižen na Šutce ...
D7vf8teXYAAsj-k.jpg

Chápu smysl tohohle parkování, ale osobně ho totálně nesnáším.....Já raději zaparkuju dále a projdu se než parkovat takto na pr...
To pak někoho může přímo vybízet se na tom autě nějak podepsat

No to je zase zpusob parkovani na plnem parkovisti :D. Kdyby si aspon stoupl na kraj, kde jsou ty vraky, co z nich pomalu mizi dily :D.

Včera Brno kolem 18:45 krásná modrá 6 (GH tuším), klanové podtácky, RZ 1BZ.... při průjezdu pod viaduktem směrem od nádraží na Křenku. Já teda bez Mazdy, tak jsem ani neblikal, ale ta modrá nešla přehlídnout, moc pěkná :)

Pokud chci takhle parkovat, tak vyhledám místo pro rodiny s dětmi, které je dost široké :)

A pak prijede nekdo a zaparkuje stejne jako Mazda fotce a budes na tom uplne stejne :D

Podívej známý klaňák přistižen na Šutce ...
Zobrazit přílohu 22644
No třeba tam stali drive nejaci exoti a pak to takhle dopadlo...Kazdopadne pokud je moznost tak parkovat co nejdal od vchodu a proste si tech par kroku navíc pro zdravi udelat ;) Tak to delam ja a stále cisty stit :D Pokud tam zajel takhle cilene tak je to debil,nic min nic vic ;)

Taky se mi osvedcuje parkovat nekde na kraji, pripadne vedle hezkych novych aut... musim zaklepat, ze za dva roky s trojkou a dva roky s sestkou snad ani jedno tuknuti od vedle-parkujicich. Taky je dobry auto co nejvic zasouvat do mista, aby nekdo neorval naraznik v rejdu pri zajizdeni/vyjizdeni vedle - jak jsou Mazdy kulaty, neni pohledem z jinyho auta videt, kde presne konci jejich naraznik.

A abych napsal i neco k tematu — nevim jak to delate, ale ac stravim denne na silnici dve hodiny, jeste jsem "klanackou" Mazdu nevidel, nepocitaje jedno hodne davne potkani Ter_Leeloo (coz jsem nepoznal podle ramecku SPZ, ale podle upravy auta).

Back