• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Zdarec Hoši kdo má stribrnou či světle zlatá metaliza cx5 v Bosonohách kolem 14:50 z mazdaklanu zdravil jsem ale bylo to v rychlosti černá 5 tka mazda

Koho jsem to včera odpoledne přistihl v Praze ve Štěpánský? Nebyl čas udělat pořádnou fotku, tak jsem v rychlosti zaúkoloval synka.

IMG_20190422_155654~01.jpg

Včera jsem poprvé viděl Mazdu z klanu, měla tedy klanové podložky, potkána v Ostravě Porubě cca 16:15, tmavě modrá šestka GH sedan, s nějakou bílou samolepkou na kufru. Myslím, že pražská SPZ. Poznáváte se v tom někdo?

@Natural Mohla by být, nevím kam ji @Vitus prodal. Vypadala na první pohled velmi dobře. Ale jen jsem projížděl kolem. Škoda, že tu není nový majitel...

Tak včera kolem 20hod se na mě na vrcholu "Zádveřáku" nalepil @TomT . Já ten kopec teda nijak neflákal, ale Tom si to zřejmě užil daleko víc ;)

Tak včera kolem 20hod se na mě na vrcholu "Zádveřáku" nalepil @TomT . Já ten kopec teda nijak neflákal, ale Tom si to zřejmě užil daleko víc ;)

@zed
Jo, já když můžu a provoz dovolí, tak to tam hrnu co to dá. A nahoře to jen pustím dolů, ať si chuděra odpočine po tom zápřahu do kopce :D.
Ale popravdě, jak jsem dojel nahoru a viděl před sebou mazdu, tak sem si říkal, že by to mohl být někdo z mazdaklanu :D. A ono fakt byl :D

V sobotu při cestě ze servisu jsem viděl Mazdu 6 s klanovými podložkami stát u Lidlu v Hlučíně. Modrá barva. A dneska koukám na náhodné foto a tam modrá 6 a tak mě napadlo, že to mohl být @Bielan :)

V sobotu při cestě ze servisu jsem viděl Mazdu 6 s klanovými podložkami stát u Lidlu v Hlučíně. Modrá barva. A dneska koukám na náhodné foto a tam modrá 6 a tak mě napadlo, že to mohl být @Bielan :)
Ano, poslušně hlásím, že jsem to byl já! ;):cool:

Ahoj,
dnes ráno jsem v Praze na Maninách na světelné křižovatce troubil na kolegu s klaňáckýma SPZ rámečkama na M6 GL Soul Red. Neslyšel mě, protože se loučil s přítelkyní. Na fotku nebyl čas, jelikož mi právě padla zelená.

Dnes dopoledne na Barrandove u najezdu na okruh cervena GJ s Klanima rameckama 4SA ——. Maval jsem z nakladaku :))

Back