• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Ja uz jsem do auta (i z auta) kufrem lezl. Stale me to ale neodrazuje stat v ramci svych car. A to ikdyz stojim vedle sloupu. Kterych se evidentne lidi tolik boji. Ale nastesti ja mam zrcatka :D.

Jinak pokud chcete parkovaci zazitek, tak doporucuju parkovani pod Kotvou. Nebo co to minule zminoval @Vitus? Narodni divadlo?

Vytocena kola, hodne pres caru. To bylo asi hodne spechu :D.
na prasáka :D a já myslel, že takhle parkují ženský a vždycky nadávám ;)
jojo, ale co kdyby tak parkoval každý ?? To by pak byly parkoviště poloprázdné a určitě by se našly tací, co by to do těch malých mezer narvaly a pak bys teprve měl orvaný auto ;)
:D všichni máte pravdu. Běžel jsem na otočku do lékárny. Takhle normálně neparkuju ;) jebnul jsem to tam a mazal, málo času, to znáte :)
No a nikdo mi to neodřel, jako když jsem parkoval správně onehdá GRRRRR !!!

Někdo místní? :) (Přerov, křižovatka Velká Dlážka)
Bohužel jsem za tebou jel ve hnědé služební fábii, tak jsem ani neblikal. :D

IMG_20190228_122648.jpg

Zdravím kluci nebyl někdo v Modřicích včera kolem 7-8 hodiny ranní Mazda červená s plastovými rámečky klanu? Ať se ozve PS nejel jsem sice Mazdou jel jsem pracovním postackym

Borci a borky..., kdo zijete (nebo aspon parkujete) modrou Mazdou 6 (podle popisu kolegy nejspis GH) v BORKOVICICH na jihu cech?? Mazda ma pry dva laufy a klanove ramecky pod spz..

Zdravím kluci nebyl někdo v Modřicích včera kolem 7-8 hodiny ranní Mazda červená s plastovými rámečky klanu? Ať se ozve PS nejel jsem sice Mazdou jel jsem pracovním postackym
Možná jsem to byl já. :)

Dneska v Chrudimi kolem 16:30 nějaká slečna v modré Mazdě 6 GG sedan, klanové podtácky, stihl jsem i bliknout a myslím, že si všimla... Kdopak to? :D

Dneska @Vitus kolem 15:45 na Barranďáku :p Byl jsem inkognito v koloně ve stojícím pruhu :rolleyes: Ty kola vypadají v pohybu neskutečně :happy:

Back