• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Z okolí Vsetína nevím, ale ze Zlína spousta.

V Blansku tu mám stříbrnou 3ječku se středočeskou? SPZ, klaňácký rámečky a nápis (zřejmě nick) Šíraz.. @Širaz tož Ty? :rolleyes: myslela jsem si, že je tu někdo na návštěvě, ale když Tě potkávám co chvilka, něco je špatně :D

Ve Zline občas jsem, ale spíš Brno.
Já spíše Brno a max Mikulov

V Blansku tu mám stříbrnou 3ječku se středočeskou? SPZ, klaňácký rámečky a nápis (zřejmě nick) Šíraz.. @Širaz tož Ty? :rolleyes: myslela jsem si, že je tu někdo na návštěvě, ale když Tě potkávám co chvilka, něco je špatně :D
Já zase jezdím s karlovarskými značkami a rámečky klanu

samolepky jsou neprodejné ! Ale kdo dorazí na sraz, dostane ji ode mě zadara i s adjustáží na auto :finger:

Už mám od tebe nálepku z Mazda srazu Pálava

Jo a ještě včera kolem 19h jsme jeli v tandemu s jednou M5 s poznávačkou "T" z Rousínova do Brna. Doufám, že si prostudoval logo dopodrobna a budeme tu mít i nějakou tu 5ku :D :) A ještě se k nám přidala béžová 3ka se slovenskou RZ, ale písmenka si nepamatuju :D

Čau 5tku mám i já jenže bohužel zatím potkávám lidí bez loga klanu což je blbý ale jinak mám v SPZ Kacko

Poslední úprava moderátorem:
Je tady vůbec někdo z okolí Vsetína/Zlína? :D
Akorát je naprostá většina Zlínskejch klaňáků inkognito, bez klanovejch rámečků :D:rolleyes: Musíš hledat rámečky autoefektu.. :)
Neboj, minuly tyden videl/mel v rukou me auto. Takze jestli jeste nebyla, tak ted se latka musela posunout hodne daleko :D.
Taková klasická laťka zimního provozu :D Alespoň jsou parádní fotky před a po :happy:
Snad to neuvidí @Natural, že jezdím jako čuně...
Natural se choulí v koutě, aby nikdo nevyfotil jeho na cestách v tomto špinavém období :D

Zdravím kluci ženy i pány jak to tak vidím stále potkávám majdy ale asi nejsou v našem klane nechápu proč nemůžou blikat taky zatím stále nikdo z klanu stále jen neklanaci

Jak vidím mazdu mávnu rukou a bliknu dálkovyma jestě nikdo mi to nevrátil..

Odesláno z mého SM-N910F pomocí Tapatalk

Tak dneska někde kolem obce Hovězí jsem zdravil klaňáka v modré M3 hatch BK...

Back