Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já spíše Brno a max MikulovVe Zline občas jsem, ale spíš Brno.
Já zase jezdím s karlovarskými značkami a rámečky klanuV Blansku tu mám stříbrnou 3ječku se středočeskou? SPZ, klaňácký rámečky a nápis (zřejmě nick) Šíraz.. @Širaz tož Ty? myslela jsem si, že je tu někdo na návštěvě, ale když Tě potkávám co chvilka, něco je špatně
samolepky jsou neprodejné ! Ale kdo dorazí na sraz, dostane ji ode mě zadara i s adjustáží na auto :finger:
Jo a ještě včera kolem 19h jsme jeli v tandemu s jednou M5 s poznávačkou "T" z Rousínova do Brna. Doufám, že si prostudoval logo dopodrobna a budeme tu mít i nějakou tu 5ku A ještě se k nám přidala béžová 3ka se slovenskou RZ, ale písmenka si nepamatuju
Já se hlásím Rodilá děvucha z Valašska, nyní už půl života na Slovácku. Po Zlíně a okolí se pochybuji dost častoJe tady vůbec někdo z okolí Vsetína/Zlína?
Já se hlásím Rodilá děvucha z Valašska, nyní už půl života na Slovácku. Po Zlíně a okolí se pochybuji dost často
Je tady vůbec někdo z okolí Vsetína/Zlína?
Neboj, minuly tyden videl/mel v rukou me auto. Takze jestli jeste nebyla, tak ted se latka musela posunout hodne daleko .Snad to neuvidí @Natural, že jezdím jako čuně...
Akorát je naprostá většina Zlínskejch klaňáků inkognito, bez klanovejch rámečků Musíš hledat rámečky autoefektu..Je tady vůbec někdo z okolí Vsetína/Zlína?
Taková klasická laťka zimního provozu Alespoň jsou parádní fotky před a po :happy:Neboj, minuly tyden videl/mel v rukou me auto. Takze jestli jeste nebyla, tak ted se latka musela posunout hodne daleko .
Natural se choulí v koutě, aby nikdo nevyfotil jeho na cestách v tomto špinavém obdobíSnad to neuvidí @Natural, že jezdím jako čuně...