• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Tak dnes jsem poprvé potkal MAZDU s klaňáckýma podložkama v Ostravě ..... černá Mazda6 GH na parkovišti LIDL (Třebovice) s černým Mazda znakem.

Joo, to jsem byl já :D Jezdím tam pravidelně. V Ostravě někoho potkat z klanu, to je skoro zázrak.

Zdarec, dneska v Brně cca 13:15 na Křenové před firmou Sepos zaparkovaná černá Mazda 6 Wagon, klanové rámečky, spz 5J...... Jel jsem okolo, ale majitel asi zrovna nakupoval, tak zdravím aspoň takhle :)

Včera dnes a ......zítra? :D jsem viděl exShr3kovu červenou krasavici stát u cesty v Pozlovicích...Kdoví jestli pak nový majitel je také členem místního klanu

Zdarec, dneska v Brně cca 13:15 na Křenové před firmou Sepos zaparkovaná černá Mazda 6 Wagon, klanové rámečky, spz 5J...... Jel jsem okolo, ale majitel asi zrovna nakupoval, tak zdravím aspoň takhle :)

Jo, řešil jsem na otočku jednu IT věc :) O chvíli dřív nebo později bychom se potkali. Jinak tam stojím skoro pořád :D Můžem udělat mini sraz :D

A zdravím všechny, co jste mě tam potkali nebo potkáte.

toto úterý kolem 12,00 NovoPlaza, nová CX5 ...5885, Za poslední dva týdny jsem jí v oblasti Novodvorská, mariánska potkal několikrát, hlavně má rámečky Klanu

Tak už jsem taky narazil na klaňáka:)f36cb04478d2d47bfc7052a0fb1931b8.jpg

Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk

Poslední úprava:
Ahoj, s kým s tmavě modrou Mazdou 5 jsme se dnes v podvečer zdravili na D1 ve směru z Prahy u sjezdu na Průhonice?

Ahoj, s kým s tmavě modrou Mazdou 5 jsme se dnes v podvečer zdravili na D1 ve směru z Prahy u sjezdu na Průhonice?
Caaau.. Moje malickost.. Jeli jsme z Dinosauru, co byli v O2 arene.. Vypadalo to, zes chtel, abych jel za tebou na pokec, ale nemohl jsem.. Chvatali jsme domu, na jih cech a nejel jsem sam.. proto jsem jen parkrat zatroubil na odpoved..

toto úterý kolem 12,00 NovoPlaza, nová CX5 ...5885, Za poslední dva týdny jsem jí v oblasti Novodvorská, mariánska potkal několikrát, hlavně má rámečky Klanu
To jsem ja ale nejak sem tě přehlid jestli maš rámečky spz je obráceně

Caaau.. Moje malickost.. Jeli jsme z Dinosauru, co byli v O2 arene.. Vypadalo to, zes chtel, abych jel za tebou na pokec, ale nemohl jsem.. Chvatali jsme domu, na jih cech a nejel jsem sam.. proto jsem jen parkrat zatroubil na odpoved..
Myslel jsem si, že to budeš ty. Tvoje auto znám z facebooku. Já jsem jel taky s rodinou. Náš mladej hned hlásil, že máš klaní rámečky. Já si jich prvně vůbec nevšiml. Tak hezký večer a ještě jednou zdravím!

Myslel jsem si, že to budeš ty. Tvoje auto znám z facebooku. Já jsem jel taky s rodinou. Náš mladej hned hlásil, že máš klaní rámečky. Já si jich prvně vůbec nevšiml. Tak hezký večer a ještě jednou zdravím!
Taky zdravim a chvalim postreh mladeho!! Ja se taky nejdriv divil, co se to deje.., pak jsem rozpoznal ramecek.. Klidny vecer.. Snad nekdy na sraze..

Back