- 296
Tak dnes jsem poprvé potkal MAZDU s klaňáckýma podložkama v Ostravě ..... černá Mazda6 GH na parkovišti LIDL (Třebovice) s černým Mazda znakem.
Joo, to jsem byl já Jezdím tam pravidelně. V Ostravě někoho potkat z klanu, to je skoro zázrak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak dnes jsem poprvé potkal MAZDU s klaňáckýma podložkama v Ostravě ..... černá Mazda6 GH na parkovišti LIDL (Třebovice) s černým Mazda znakem.
V Ostravě někoho potkat z klanu, to je skoro zázrak.
v Ostravě a okolí jezdí Klaňáků hromada. Třeba i moje stará GH - GALERIE
Pošli nálepky, rámečky mi neprojdou Mám si prý dát raději firemní.Nebylo by to poprvé kdy není rámeček na mazdě, tak proč ne další Galerie klanových samolepek/podložek RZ
Posílám zásilku na Ostravsko
Možná jezdí, ale potkat je, to je druhá věc Koukám po každé japonce, kterou míjím a zatím nic...
"Seš nějaká chytrá holčičko"No když koukáš po Japonkách místo po Mazdách…
Nálepky nemám, ale @zdufi nechával dělat. Více v tématu Samolepky MazdaKlan.czPošli nálepky, rámečky mi neprojdou Mám si prý dát raději firemní.
Zdarec, dneska v Brně cca 13:15 na Křenové před firmou Sepos zaparkovaná černá Mazda 6 Wagon, klanové rámečky, spz 5J...... Jel jsem okolo, ale majitel asi zrovna nakupoval, tak zdravím aspoň takhle
Caaau.. Moje malickost.. Jeli jsme z Dinosauru, co byli v O2 arene.. Vypadalo to, zes chtel, abych jel za tebou na pokec, ale nemohl jsem.. Chvatali jsme domu, na jih cech a nejel jsem sam.. proto jsem jen parkrat zatroubil na odpoved..Ahoj, s kým s tmavě modrou Mazdou 5 jsme se dnes v podvečer zdravili na D1 ve směru z Prahy u sjezdu na Průhonice?
To jsem ja ale nejak sem tě přehlid jestli maš rámečky spz je obrácenětoto úterý kolem 12,00 NovoPlaza, nová CX5 ...5885, Za poslední dva týdny jsem jí v oblasti Novodvorská, mariánska potkal několikrát, hlavně má rámečky Klanu
Caaau.. Moje malickost.. Jeli jsme z Dinosauru, co byli v O2 arene.. Vypadalo to, zes chtel, abych jel za tebou na pokec, ale nemohl jsem.. Chvatali jsme domu, na jih cech a nejel jsem sam.. proto jsem jen parkrat zatroubil na odpoved..
Myslel jsem si, že to budeš ty. Tvoje auto znám z facebooku. Já jsem jel taky s rodinou. Náš mladej hned hlásil, že máš klaní rámečky. Já si jich prvně vůbec nevšiml. Tak hezký večer a ještě jednou zdravím!Caaau.. Moje malickost.. Jeli jsme z Dinosauru, co byli v O2 arene.. Vypadalo to, zes chtel, abych jel za tebou na pokec, ale nemohl jsem.. Chvatali jsme domu, na jih cech a nejel jsem sam.. proto jsem jen parkrat zatroubil na odpoved..
Taky zdravim a chvalim postreh mladeho!! Ja se taky nejdriv divil, co se to deje.., pak jsem rozpoznal ramecek.. Klidny vecer.. Snad nekdy na sraze..Myslel jsem si, že to budeš ty. Tvoje auto znám z facebooku. Já jsem jel taky s rodinou. Náš mladej hned hlásil, že máš klaní rámečky. Já si jich prvně vůbec nevšiml. Tak hezký večer a ještě jednou zdravím!