• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Klanový nebo ni nikdo pracku nezvedl. Takže neklanoví :D

no no ... nepřeháněj to s těmi Pálkovicemi :) já vídám asi nejvíce AUTOLAROS ... a nejméně Pálkovice. Jinak já mám rámečky klanové doma v garáži zatím a tak jezdím pořád s AUTOTIPovýma
Mazdy do 3(4) let věku-podložky Autolaros,pak 3(4)-30 let Autopalkovice.:p

Havířov to samé, buď AutoPalkovice anebo Autolaros.. jinak nikdo :(

No já tam mám neutrální nerezové. Nějak se mě líbí víc. Klanovou asi časem doplním aspoň samolepku...
Jinak potkávám ve Zlíně taky pár klaňáků, ale většinou když jedu ve služebním takže by asi z pozdravu nebyli moudří

Tak jsem dnes po delší době nechal auto před domem venku a ne v garáži a teď večer jsem se nestačil divit. :) CX-5 je sousedova, ale narazit tady v Belgii na 6ku, to je skoro zázrak.

IMG_20181129_213902.jpg IMG_20181129_213845.jpg

Dneska před půl čtvrtou v Heřmanově Městci stříbrná 6ka první generace s klanovýma podtáckama... Stihnul jsem i bliknout, ale zřejmě pozdě a zůstal jsem bez povšimnutí... :D

No já tam mám neutrální nerezové. Nějak se mě líbí víc. Klanovou asi časem doplním aspoň samolepku...
Jinak potkávám ve Zlíně taky pár klaňáků, ale většinou když jedu ve služebním takže by asi z pozdravu nebyli moudří

Dnes ve Zlíně viděný cca 4 ks Mazdiček, ale podtacky ani jedna. :-/

Stříbrná šestka první generace zaparkovaná v Přelouči u zmrzlinového stánku v 11:15 , a s klanovýma podtáckama... ;)

Dnes jsem podruhé uviděl Mazdu s klanovým značením. :) Ve Starém Městě u Albertu, červená CX-3. Projel jsem jen kolem, takže jsem víc nezaregistroval. Tipuji, že to mohl být @Psycho, protože auto mělo černo-stříbrné poklice. Normálně bych ji přehlédl, ale upozornila mě na ni manželka, která mi volala a ptala se, proč na ni nečekám v autě. Byli jsme na nákupech naší Mazdou CX-3 a rozpoznat rozdíl mezi auty je pro mou ženu nadlidský úkol. :)

Dnes jsem podruhé uviděl Mazdu s klanovým značením. :) Ve Starém Městě u Albertu, červená CX-3. Projel jsem jen kolem, takže jsem víc nezaregistroval. Tipuji, že to mohl být @Psycho, protože auto mělo černo-stříbrné poklice. Normálně bych ji přehlédl, ale upozornila mě na ni manželka, která mi volala a ptala se, proč na ni nečekám v autě. Byli jsme na nákupech naší Mazdou CX-3 a rozpoznat rozdíl mezi auty je pro mou ženu nadlidský úkol. :)
Psycho to nebýl ,ten se flákal doma :D ,bylo to moje Zlatíčko,když jelo domů z noční a příslužby v nemocnici UH;) Jo ,zimní sparca sů lehce rozeznatelné :D

Dnes v 13:15 odbočovala z D2 k Olympii Brno šedá GH po FL liftback s klanovými podznačkami. :D

Tak dnes jsem poprvé potkal MAZDU s klaňáckýma podložkama v Ostravě ..... černá Mazda6 GH na parkovišti LIDL (Třebovice) s černým Mazda znakem.

Back