Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Brno, Semilasso asi 20 minut dozadu, ja takisto v CX-5 Soul Red Crystal
Né že bych všechna auta znal ( ), ale bude to @Jakub OuzkýDubině červené GH s Karlovarskou značkou.Zvenku mazdaklanní podložky a uvnitř pěkná blondýnka.Přiznejte se bez mučení,kdo to byl?
JOjo, mydlil jsem to ve 14 směrem na DobeškuDneska okolo 14 hod u Zelenyho pruhu Praha 4 Mazda 3 s rámečkama ale všimnul jsem si pozdě,čuměl jsem do mobilu ale myslím jestli to nebyl Skokan
Tá s rámikom mazda klanu bola moja a tá druhá bola kamarátova-boli sme pri mojej mame na káve.čtvrtek kolem 11,00 v Ružomberku naproti SCP u činžáků, dokonce dvě CX 3. Jedna červená s rámečkem mazda klan a druhá bílá, obě RZ Dolní Kubín.
Že bych to byl já?A ta stříbrná má bejvalka,ted uhnízděná u mé ségry?V Ostravě se nezdraví. V pondělí bílá 6 GJ sedan a stříbrná 6 GH. Nikdo tu pazouru nezvednul.
Ty si v Ově někoho potkal???V Ostravě se nezdraví. V pondělí bílá 6 GJ sedan a stříbrná 6 GH. Nikdo tu pazouru nezvednul.
Já taky jezdím a hledím po rámečcích a nikdy nic... A denně jezdím Ostravou křížem - krážem.Ty si v Ově někoho potkal??
Japonek tady jezdí spousty, ale z klanu asi nikdoJá taky jezdím a hledím po rámečcích a nikdy nic... A denně jezdím Ostravou křížem - krážem.
Noo, je to tak na půl... možná víc Mikuš a nemít klaňácké, tak je vozím takyno no ... nepřeháněj to s těmi Pálkovicemi já vídám asi nejvíce AUTOLAROS ... a nejméně Pálkovice. Jinak já mám rámečky klanové doma v garáži zatím a tak jezdím pořád s AUTOTIPovýma