• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dneska přesně v 17 hodin před budovou Hlavního nádraží v Praze směr Florenc Mazda 3 BM v klasické červené metalíze. Jel jsem opačným směrem a zahlédl klaňáckou spz. Foto jsem nestihl. Bylo tam standardně dost rušno. Do toho tam lítaly vozy záchranných složek.

Já se hlásím :) Rodilá děvucha z Valašska, nyní už půl života na Slovácku. Po Zlíně a okolí se pochybuji dost často :)
Pro upřesnění - Valašsko končí na Syrákově, ne ve Zlíně!!!!

Tak dneska někde kolem obce Hovězí jsem zdravil klaňáka v modré M3 hatch BK...
Ano, byl jsem to já, akorát mne postihla rýmečka a kašílek, tak jsem pozdě reagoval, příště se polepším;)

Take nadavam. Zase na druhou stranu jeste porad to klidne muze byt tak, ze parkovala zenska :D.

Dbk stoji za hovno jednou sem do fabie lezl kufrem z leva xc90 z prava x5
Ja zasadne parkuju na kočarkách ,nenecham si vorvat auto a nebo taky na prasaka

Nikdo Te nenuti tam tim autem jezdit, kdyz je to takove rizikove prostredi :D. JInak je to bezna realita okolo obchodnich center. Tak jako tak neschvaluju stani pres caru a rozhodne ani stani na kocarkach. Ja tam nestavam ani, kdyz dite vezu, ale kocarek nemam. Ale neschvalovani je tak asi jedine, co s tim muzu delat :).

Jojo počkej až polezeš do auta kufrem
Mista sou široký jak v roce 1980
Stát tam musim když nahoře neni místo

jojo, ale co kdyby tak parkoval každý ??? To by pak byly parkoviště poloprázdné a určitě by se našly tací, co by to do těch malých mezer narvaly a pak bys teprve měl orvaný auto ;)

Back