• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Vyškov 13:20 dnes, stříbrná M6, (od Brna směr centrum a odbocoval na centrum), klanove podložky, chvilku mne sledoval a koukal na krásnou prdýlku M3 s Waze nálepkou a jablkem.
Tmavé brýle...

Poslední úprava:
Moje oblibene potkavaci misto na D5 nad Lodenickym kopcem. S kym jsem se tam v patek odpoledne zdravil?

Kdopak to má vymazleny GH facelift s pěknýma kolesama? ;) Potkal jsem na parkovišti u Aqua Šutka v Praze.63c424b4dda2eeceef0453c9cf215f05.jpg

Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk

Chudák přední spojler hlavně, nevypadá to, že bylo zaparkováno, vzhledem k obrubníku, úplně citilivě.

Ten obrubnik tam je dost osklivy, kdo si neda pozor ...

Take uz jsem tam parkoval. Ale ja jeste se snizenyma pruzinama bych tam ten naraznik takhle nechal :D.

stačí se kouknout, jak jsou hrany orvaný od aut... tady když parkuju, tak raději trčím do cesty

Kdopak to má vymazleny GH facelift s pěknýma kolesama? ;) Potkal jsem na parkovišti u Aqua Šutka v Praze.63c424b4dda2eeceef0453c9cf215f05.jpg

Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk
Moc to není poznat, co je to za disky. Není nějaký detail? :)

Mě to připomíná disky od Fordu...ale není to moc vidět. Špatné rozlišení :)

Dnes som prvýkrát stretol auto s klanovými podložkami mimo zrazu :)

Červená CX-5, cca 18:00 na Modřanskej, zablikal späť :)
Pamätám si aj SPZ, ale radšej nezverejňujem kvôli GDPR :D

Já včera taky poprvé potkal mazdu s rámečky. Červena cx3 s nálepkou dítě na palubě kolem 16:00 na nábřeží v Podolí.

Dneska jsem potkal někde v omezení na D1 za Brnem nebo Vyškovem červené klanové BM/BN ? . SPZ 6A cosi ...

Back