- 2 675
https://www.google.com/search?q=mazda+titan&tbm=ischMaval jsem z nakladaku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
https://www.google.com/search?q=mazda+titan&tbm=ischMaval jsem z nakladaku
Ale ty schůdky do kabiny vypadaj jako z Mazdy .
V naší vesnici jej díky riziku vzniku jeho pískovny nikdo moc nemusí...Tak dnes jsem potkal Aloise Hadamczika v avion shopping park Ostrava v zahradnictvi Vykrut. Nastoupil do svého zbrusu noveho AMG tridy E nebo S a odfrčel
Červená a s podložkou v Hlučíně? Kdo posiluje náš klaňácký team na Prajzké, @eko1980?Já potkal v pátek odpoledne na výjezdu z Opavy na Olomouc nejspíš člena Weazley44, myslím si to podle galerie klaních samolepek. Mávl jsem na něj, ale asi si mě nevšiml, jelikož má Mazděnka zatím není "označená". Včera dopoledne pak stála pěkná červená 3 bk s klanovou podložkou v Hlučíně u obchoďáku.
To jsem byl já. Všiml jsem si tě ale pozdě. V tu chvíli na Olomoucké proti mě jeli další 3 Mazdy 6 GGJá potkal v pátek odpoledne na výjezdu z Opavy na Olomouc nejspíš člena Weazley44, myslím si to podle galerie klaních samolepek. Mávl jsem na něj, ale asi si mě nevšiml, jelikož má Mazděnka zatím není "označená". Včera dopoledne pak stála pěkná červená 3 bk s klanovou podložkou v Hlučíně u obchoďáku.
No já si té podložky pod spz taky všiml na poslední chvíli je pravda, že GG teď jezdí po Opavě a kolem docela dost, díky tomu, že se dají sehnat za rozumnou cenu.Ano
To jsem byl já. Všiml jsem si tě ale pozdě. V tu chvíli na Olomoucké proti mě jeli další 3 Mazdy 6 GG
V Bosonohách až někdy pojedeš bydlím na pracatech tak se stav jelikož moje Majda je teď v Blansku na servise tak není možné vidět po Brně ale jinak na Vídeňská jihlavská HeršpickáDnes v Brně na Vídeňské červená GG s matně černou haupnou. Blikli jsme na sebe a jeli do Chrlic, já pokračoval dál do Holásek. Někdo místní?
Taky mám jednu GG na prodej, zatím stojí v Mladecku.No já si té podložky pod spz taky všiml na poslední chvíli je pravda, že GG teď jezdí po Opavě a kolem docela dost, díky tomu, že se dají sehnat za rozumnou cenu.
Sorry tak cx3
Panebože .. v Blansku na servisu.. u koho?V Bosonohách až někdy pojedeš bydlím na pracatech tak se stav jelikož moje Majda je teď v Blansku na servise tak není možné vidět po Brně ale jinak na Vídeňská jihlavská Heršpická