• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Taky se mi osvedcuje parkovat nekde na kraji, pripadne vedle hezkych novych aut... musim zaklepat, ze za dva roky s trojkou a dva roky s sestkou snad ani jedno tuknuti od vedle-parkujicich. Taky je dobry auto co nejvic zasouvat do mista, aby nekdo neorval naraznik v rejdu pri zajizdeni/vyjizdeni vedle - jak jsou Mazdy kulaty, neni pohledem z jinyho auta videt, kde presne konci jejich naraznik.

A abych napsal i neco k tematu — nevim jak to delate, ale ac stravim denne na silnici dve hodiny, jeste jsem "klanackou" Mazdu nevidel, nepocitaje jedno hodne davne potkani Ter_Leeloo (coz jsem nepoznal podle ramecku SPZ, ale podle upravy auta).
Ja jsem vcera vecer na D1poprve potkal MazdaKlan ramecek, cerna sestka sedan, pekne leskla...

Dneska 12:30 - Jižní spojka Pragl, souvislá jízda až na vinohrady. Protroubil jsem klaňáka na rozloučenou , asi se divil, měl jsem služební NE Mazdu :)

- mazdaklanak.jpg

tak to bude @Dvoři , koho jsem onehdá potkal najíždět na jižní spojku z Chodovské :D
jj přesně tam jsme i sjížděli a přes bohdalec na vinohrady. Jel jsem kus před ním a nějakej debil s VW Tiguanem ho myškou předjel a málem to do mě napral.

Konečně jsem zase někoho potkal, akorát jsem si musel zajet 200 km do Valtic. :D
13:21 šedá Mazda 6 wagon (asi GJ, moc se v novějších nevyznám). Sjížděla od Valtického zámku, klanové podtácky a SPZ 1TI.... Kdopak to? :) Mám i foto ve foťáku... :D

Já dneska na příjezdu do Letovic od Svitav, tmavá MX-5, nějakej letec.. jako dost. Pod SPZ webovky autoservisu Koníček :D

Ve čtvrtek 13:10 Zlín - Příluky, šedá MPS (jel jsem golfem sdi tak jsem se bral raději bokem :D:D) sice bez poznávacích znaků ale možná je to někdo od nás.
IMG_20190606_131232.jpg

Dnes 19:30 na výjezdu z Darkoviček na Vřesinu bílá M3 s klanovými podložkami

Dnes 19:30 na výjezdu z Darkoviček na Vřesinu bílá M3 s klanovými podložkami
Ze by ja ? :D A po sedme jsem stal u Lidlu v Hlucine a pripadalo mi ze na me troubila a mavala nejaka osoba v asi oranzove M2...

Dnes kolem 15h v Opavě Komárov jela proti mě fialová Mazda6 GH s klaňáckýma podložkama. Já byl akorát nějaký zamyšlený, tak jsem nestihl mávnou/ bliknout.

Dnes 8:52 na Modranskej pri OMV seda 6ka sedan. Siel som na motorke, ale na 90% mala klanove podlozky (farba a rozlozenie textu sedi :D).

Dnes okolo 6:00 na frýdecké, předjížděl jsem se svou služební fobii modrou M6 GJ kombi s Mklan podložkami... @Bielan?

Dnes okolo 6:00 na frýdecké, předjížděl jsem se svou služební fobii modrou M6 GJ kombi s Mklan podložkami... @Bielan?
Je to vysoce pravděpodobné. Na Frýdecké se kolem šesté ráno vyskytuji prakticky každý všední den. ;)

Back