• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Ja si nemohl vzpomenout, kdo to tu prave byval s ... vhodnou prislusnosti k objektu, u ktereho to auto stoji. Tak diky za pripomenuti, @Natural ;). Ale uz sem moc nechodi ...

Nedávno jsem byl v Turecku. Dělal jsem si čárku, kdykoliv jsem viděl Mazdu a na druhý papír kdykoliv to byl někdo z MazdaKlanu. Když jsem se vrátil domu, spočítal jsem čárky a jaké bylo mé překvapení: ani jedna! Ostuda... :)

@Butchi
Kampak kampak pane? Snad ne do velkoměsta Prostějova. :D
Chápu že si měl nepoznal, kdo by zdravil modrou octavii (služební). :D

vlcsnap-2019-08-23-18h50m57s004.png

27.8. v úterý 15h. modrá šestka GG v kombajnu 1TA …. na Muglinovské v Ostravě směr Mariánskohorská. Já nemával ze služební bílé fobie.

Jedna uz trosku starsi ... ale zajimava RZ :D. Pravo je jeste vedle RZ cerny vykricnik, ale na fotce (z videa) to neni videt. Kvalita obrazu takhle pri svitani rano je dost mizerna ... a nebo mam nejak spatne nastavenou kameru ted. Proto jsem to dal az takhle z uhlu, aby slo vubec precist, co na te RZ je.

vlcsnap-2019-08-30-10h48m51s252.jpg

Poslední úprava:
Včera odpoledne ve směru od D1 na Nový Jičín jelo asi 6 kusů Mazd MX-5 různého vzhledu a stáří. Nějaký sraz, nebo tak něco?

Dnes okolo 12:15 Aquacentrum Šutka 6 GH s podtáckama klanu :) ... Taky chodím v tuto dobu (málo lidí) :D ... A takové privilegované místo úplně u vchodu, to se mi nikdy nepodaří...

Včera odpoledne v Novém Jičíně ve směru do centra jsem snad záhledl konečně klanové podložky, mazda 6 GL kombík ve světle šedé barvě. Hlásí se někdo??

Back