• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Dnes asi v 10:40 na D1 před výjezdem ke Slavkovu stříbrná GG s klanovými rámečky. Hodil nám trubku a zablikal. Řídila má budoucí žena, která má chvíli papíry, tak než si všimla, už byl kus od nás. :oops: Koho jsme zaignorovali? :D

Dnes asi v 10:40 na D1 před výjezdem ke Slavkovu stříbrná GG s klanovými rámečky. Hodil nám trubku a zablikal. Řídila má budoucí žena, která má chvíli papíry, tak než si všimla, už byl kus od nás. :oops: Koho jsme zaignorovali? :D

Bylo mi potěšením pozdravit kolegy

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dnes někdy kolem půl třetí jsem s největší pravděpodobností potkal ve Statenicích „modrý přízrak“ @Ter Leeloo II. Bohužel jsem si to neuvědomil včas, abych stihl pozdravit.
Potvrzuji prujezd Statenicema tou dobou! :cool:

A na rovinu uznavam, ze bych patrne nebyl schopny vcas opetovat pozdrav. Prakticky nikdy nikoho z MK nepotkavam, tak nemam pozdravy (a hlavne uvedomit si to) nacvicene :rolleyes:.

Poslední úprava:
Ted Olbrachtova x Na Strzi hneda trojka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dnes v 17h. na parkovišti u kurtů za Futurem v Ostravě... Kdo to byl?

IMG_20191103_170530.jpg

Kdo mě dnes před o půl 5. Odpoledne tlačil v Buchlovákách? :D červený GH kombi s klanovýma podložkama :D

Pak jsme se pozdravili, jestli to nebyl @martin7810 :D ale mam pocit že to auto jsem nedavno viděl v nějaké skupině na FB

Back