Mazdapower
nový člen
- 12
Dnes asi v 10:40 na D1 před výjezdem ke Slavkovu stříbrná GG s klanovými rámečky. Hodil nám trubku a zablikal. Řídila má budoucí žena, která má chvíli papíry, tak než si všimla, už byl kus od nás. Koho jsme zaignorovali?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dnes asi v 10:40 na D1 před výjezdem ke Slavkovu stříbrná GG s klanovými rámečky. Hodil nám trubku a zablikal. Řídila má budoucí žena, která má chvíli papíry, tak než si všimla, už byl kus od nás. Koho jsme zaignorovali?
Potvrzuji prujezd Statenicema tou dobou!Dnes někdy kolem půl třetí jsem s největší pravděpodobností potkal ve Statenicích „modrý přízrak“ @Ter Leeloo II. Bohužel jsem si to neuvědomil včas, abych stihl pozdravit.
Je to Praha 9 Satalice, jezdim touhle ulici obden a tuhle 6ku tam take vidavam.
Tam pracuješ nebo tolik plaveš? Já úterky a čtvrtky no
Pracuju nahoře přes silniciTam pracuješ nebo tolik plaveš? Já úterky a čtvrtky no
Uff, zjevne jsem udelal dobre, ze podlozky nemam. Aspon nemuzu dostat vynadano .Klanaci si možná koupi podložky ale už neví co mají dělat miluji lidi s klanovima podložkami a ani nezdravi