• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Teď jsem se v Blansku míjela u pošty s červenou asi 6tkou, klanový rámečky, velice povedená SPZ.. začátek tuším 1BZ 45**... Já za volantem Kii Rio, takže mávat by bylo zbytečné :D:D:D:rolleyes:

Dnes ráno cca 6:40 na 208km dálnice směrem na Prahu jsem potkal stříbrnou M6 GH konec RZ 0088, bylo to před malou nehodou kde mě pustil před sebe :) pak jel za mnou až na 203km, kde sjížděl do Brna. Já tedy bohužel zase inkognito v pracovní Ochcávce.

Dnes ráno cca 6:40 na 208km dálnice směrem na Prahu jsem potkal stříbrnou M6 GH konec RZ 0088, bylo to před malou nehodou kde mě pustil před sebe :) pak jel za mnou až na 203km, kde sjížděl do Brna. Já tedy bohužel zase inkognito v pracovní Ochcávce.
to může být @Natural (podle SPZ), ten se prý pohybuje kolem Prahy, že? :D:D:D .. ale samozřejmě i kdokoliv jiný ;)

Edit: až teď čtu, že to bylo úplně někde jinde, jsem blond, pardon :D

Časově a místopisně naprosto sedí. Bylo to určitě led mistrovo vozidlo :happy:

Každopádně, aby to bylo ještě zamotanější, tak hlásím, že jsem dokonce byl v sobotu v Brně a posílám foto z LEDkování Toyota clubu (@díky @Ter Leeloo II :troll: ) a kdo je pozorný, tak si jistě všimne něčeho nového :) @Vitus to tak nějak věděl jako první :D
20200111_121901.jpg

Jezdím okolí Karlovy Vary a v Mazdách potkávám jen ženský. Z 80% sedí v CX3. Např. novou 3 jsem tu ještě nepotkal, tu jsem viděl jen autosalonu.

Taky jsem slyšel, že se v Brně dá sehnat něco speciálního aproto se na to stojí kolony ze všech stran :D

Back