Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Uff, naštěstí červená, tu nemám.
Jinak v Rousinove někdy klidně na pivo.
Teda pokud je to Rousinov u Vyškova a ne ty 2 další v ČR.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Super, tak to si byl určitě ty Byl to mžik, já byl ve vlaku několika vozů a ty taky. Hlavně malá MX-5 není mezi autama vůbec vidětTak časově by to odpovídalo mě, škoda že jsem tě nezaznamenal
Já si tě všiml hned ale nevěděl jsem jestli si to fakt ty až když jsi byl vedle mě jsem viděl klaňácké podložky.Asi před dvaceti minutami na křižovatce v Oticích jel po hlavní @Weazly44
Bohužel jsem se bavil s kolegou tak jsem si ho všiml na poslední chvíli a viděl už jen záď vozu
Nevadí. My se potkáváme poslední dobou často. Jinak občas mi s autem jezdí do Otic mechanik tak se nediv že na tebe bude čumět jak na debila kdyby jste se náhodou potkaliNo já řešil s kolegou zvuk výfuku tak jsem nevnímal škoda
Pravidelně jezdíme okolo a říkal jsem si zda ta tmavá M3 se samolepkou Waze není Tvoje. Vždy s dětima tipujeme jestli bude "doma" a pak ještě ta červená co stává pod pergolou kousek od ISŠ. Mám to jako Němčaňák přes kopec.
Krava vypila redbull?