Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Uff, naštěstí červená, tu nemám.
Jinak v Rousinove někdy klidně na pivo.
Teda pokud je to Rousinov u Vyškova a ne ty 2 další v ČR.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Super, tak to si byl určitě tyTak časově by to odpovídalo mě, škoda že jsem tě nezaznamenal![]()
Já si tě všiml hned ale nevěděl jsem jestli si to fakt ty až když jsi byl vedle mě jsem viděl klaňácké podložky.Asi před dvaceti minutami na křižovatce v Oticích jel po hlavní @Weazly44
Bohužel jsem se bavil s kolegou tak jsem si ho všiml na poslední chvíli a viděl už jen záď vozu![]()
Nevadí. My se potkáváme poslední dobou často. Jinak občas mi s autem jezdí do Otic mechanik tak se nediv že na tebe bude čumět jak na debila kdyby jste se náhodou potkaliNo já řešil s kolegou zvuk výfuku tak jsem nevnímalškoda
![]()
Pravidelně jezdíme okolo a říkal jsem si zda ta tmavá M3 se samolepkou Waze není Tvoje. Vždy s dětima tipujeme jestli bude "doma" a pak ještě ta červená co stává pod pergolou kousek od ISŠ. Mám to jako Němčaňák přes kopec.![]()
Krava vypila redbull?