• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Teď 13:46 uprostřed Vyskova vidím klaňácké podložky. Stříbrná šestka ....starší.
:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Před chvíli v Rousínově červená Mazda 3 sedan nejnovější generace, klaňácké podložky.

řidička zahleděná na cestu.. doporučuji osvěžit si Zákon o provozu na pozemních komunikacích.

protože chodci jdoucí po přechodu, nebo chystající se přejít po přechodu pro chodce, mají dostat od řidiče přednost..když už nic, tak aspoň ti, které v protisměru pouští.. ;)

Uff, naštěstí červená, tu nemám. :D

Jinak v Rousinove někdy klidně na pivo. ;)
Teda pokud je to Rousinov u Vyškova a ne ty 2 další v ČR.

Na koho jsem mávl v neděli kolem 15h u Moravské Třebové? Stormy Blue 6GH nejspíš liftback :cool:

Uff, naštěstí červená, tu nemám. :D

Jinak v Rousinove někdy klidně na pivo. ;)
Teda pokud je to Rousinov u Vyškova a ne ty 2 další v ČR.

Pravidelně jezdíme okolo a říkal jsem si zda ta tmavá M3 se samolepkou Waze není Tvoje. Vždy s dětima tipujeme jestli bude "doma" a pak ještě ta červená co stává pod pergolou kousek od ISŠ. Mám to jako Němčaňák přes kopec. :)

Tak časově by to odpovídalo mě, škoda že jsem tě nezaznamenal :confused:
Super, tak to si byl určitě ty ;) Byl to mžik, já byl ve vlaku několika vozů a ty taky. Hlavně malá MX-5 není mezi autama vůbec vidět :D

Cca před 10min, MOL na R43 směr Brno, stříbrná GH, klanový rámečky :cool::D SPZ znám, kdyby se někdo poznával :D

Asi před dvaceti minutami na křižovatce v Oticích jel po hlavní @Weazly44
Bohužel jsem se bavil s kolegou tak jsem si ho všiml na poslední chvíli a viděl už jen záď vozu :)

Asi před dvaceti minutami na křižovatce v Oticích jel po hlavní @Weazly44
Bohužel jsem se bavil s kolegou tak jsem si ho všiml na poslední chvíli a viděl už jen záď vozu :)
Já si tě všiml hned ale nevěděl jsem jestli si to fakt ty až když jsi byl vedle mě jsem viděl klaňácké podložky.

No já řešil s kolegou zvuk výfuku tak jsem nevnímal :) škoda :)

No já řešil s kolegou zvuk výfuku tak jsem nevnímal :) škoda :)
Nevadí. My se potkáváme poslední dobou často. Jinak občas mi s autem jezdí do Otic mechanik tak se nediv že na tebe bude čumět jak na debila kdyby jste se náhodou potkali

Dnes v cca 18:40 na D8 smer Praha ve stoupani podel obce Postrizin. Machine Gray Mazda 3 6AF...

Pravidelně jezdíme okolo a říkal jsem si zda ta tmavá M3 se samolepkou Waze není Tvoje. Vždy s dětima tipujeme jestli bude "doma" a pak ještě ta červená co stává pod pergolou kousek od ISŠ. Mám to jako Němčaňák přes kopec. :)

Tak vítej kolego. Jo jo, je to moje se samolepkou Waze. Jen tam nemám podložky. Já je tuze nerad. :)

Jak píšeš. Jedna červená je dole naproti bývalé školy. A jedna nová červená jezdí k někomu na návštěvu, když se jede vlevo na dálnici. Ale ty lidi neznám.

Dneska @Bielan cca 13-40 na Sýkoráku ? Vcera v Hlucine jsem si vsimnul na parkovisti pobliz shellky zaparkovane cervene 3BM s podtackama. Prizna se nekdo ? :)

Kdyby to byla v Hlučíně M6 na parkovišti za Shell, tak bych se přiznal...

Kdopak se přizná ? Čipak to je

3bca4f79bd4dd07c5c2365479e4e51e5.jpg

Odesláno z mého S60 pomocí Tapatalk

Poslední úprava moderátorem:
Back